1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor Song'a imzayı attırdı
Trabzonspor Song'a imzayı attırdı

Trabzonspor Song'a imzayı attırdı

Trabzonspor, daha önce anlaştığı Kamerunlu futbolcu Rigobert Song ile basın önünde 2 yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen ve Genel Sekreter Hasan Yener ile Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde Kamerunlu tecrübeli defans oyuncusu Song, kendisini 2 yıllığına Bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Song'un Trabzonspor'da başarılı bir sezon geçireceğine inandığını belirterek, "İsmine yakışır beklentileri yerine getirecektir. Song'a kulübümüze geldiği için 'hoş geldin' diyorum. Kendisi Galatasaray'dan dışlanmış değil devam etmek istediği lider bir oyuncuydu. Oradaki hukuki sözleşmeyi bitirdiği aşamada Trabzonspor devreye girdi ve kendisini transfer etti" dedi.

Tecrübeli defans oyuncusu Song ise, Trabzonspor ile anlaşmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Önümüzde büyük bir hedef var. Yeni bir ekip, iyi bir takım. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. İnşallah şampiyonluk için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Eski ve yeni futbolcular ile beraber bir aile gibi iyi bir takım yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Trabzonspor'un teklifinin kendisini gururlandırdığını kaydeden Song, "Benden beklenenleri biliyorum. Elimden gelen herşeyi yapmaya çalışacağım. Bunun bilincindeyim. Geçmişimden daha çok başarılı olmaya çalışacağım. Bir kişi ile takım olmaz hep beraber bir takım oluşturmamız gerekiyor. Yönetim, futbolcusuyla, malzemecisi, seyircisiyle bir takım olup şampiyonluğun en büyük adayı olacağımıza inanıyorum. İnşallah bunu başaracağız" diye konuştu.

Song, 32 yaşında olmasının sorun olmadığını kaydederek "32 yaş benim için olumlu bir yaş, yaşımdan da gurur duyuyorum. Daha çok istekli oynamaya çalışıyorum. 17 yaşında da Dünya Kupası'nda oynadım. Çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum