1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor transfere doymuyor
Trabzonspor transfere doymuyor

Trabzonspor transfere doymuyor

Trabzonspor, Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva ve gurbetçi Fatih'i renklerine bağladı. Tony, yöneticilerden sonra gazetecileri de bekletti...

A+A-

Paris'te Trabzonspor yöneticisini 3 saat bekleten Senegal Milli Takım Kaptanı Tony Sylva Trabzon'da basın önünde camiadan özür diledi. Ancak bu kez de basını 1 saat bekletti...

Trabzonspor, Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva ve gurbetçi oyuncu Fatih Altundağ'ı renklerine bağladı.

Paris'te bordo mavili yöneticilerle görüşmeye geç geldiği için transferi 1 hafta rötar yapan Tony Sylva, “Sizi beklettiğim için üzgünüm. Geç kalmamdan dolayı özür diliyorum” dedi. Ancak tercübeli kaleci, Trabzon'daki imza törenine de 1 saat gecikmeyle geldi!..

M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Senegalli kaleci Tony Sylva ve gurbetçi oyuncu Fatih Altundağ ile Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu katıldı.

Törende konuşan Dr. Alioğlu, hedeflenen noktaya varmak için camiaya yakışır ve herkesi heyecanlandıracak bir transfer politikası yürüttüklerini belirterek şunları söyledi: "Hedeflenen noktaya varacak takımı kurma noktasında çok istikrarlı, bilinçli hamlelerden sonra kaleci ihtiyacını da Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva ile giderdik. Gelecek yılların takımını oluşturmak için genç oyunculara yönelme hamlesinin bir adımı olarak da 20 yaşındaki Fatih'i transfer ettik. O da Trabzonsporlu olmanın heyecanıyla aramızda bulunuyor. hem bu yıl, hem de uzun vadede yararlanabileceğimiz oyuncular alıyoruz."

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Senegalli kaleci Tony Sylva, Trabzonspor'da forma giyecek olması dolayısıyla çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, futbol bilgisi ve tecrübesini ortaya koyarak başarılı olacağını ifade etti.

Transferindeki gecikmenin milli takım maçları sebebiyle olduğunu kaydeden Sylva, bazı problemler yaşandığını doğruladı.
Yaşlı olduğu yönündeki eleştirilere katılmadığını vurgulayan deneyimli eldiven, Trabzonspor'daki diğer kalecilerin kendisinden çok şey öğreneceğini söyledi.
Genç oyuncu Fatih Altundağ ise küçüklüğünden beri Trabzonsporlu olduğunu ve bunun transferinde etkili olduğunu ifade ederek, Trabzonspor formasını giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Fransa'nın Lille takımından transfer edilen Senegalli kaleci Tony Sylva 2 yıllık sözleşmeye imza atarken, gecikmesi ile ilgili olarak “Sadece milli maçlarımızdan değil, aynı zamanda bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı sizi beklettik. Hepinizden özür diliyorum” dedi.

Trabzonlu basın mensupları “Fransa'da da randevuna geç gelmişsin. Hatta transfer bu nedenle rötar yaptı. Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu'yu Paris'te beklettiğin için o da seninle görüşmemiş. Sonra sen kulübe ulaşmışsın” dedi.

Olayı doğrular nitelikte cümleler kurup özür dileyen Sylva yine de tersini yaptı ve bu kez de gazetecileri imzada 1 saat bekletti. Bordo mavili kulüp imza saatini 14: 30 olarak açıklamıştı, imza 15:30'da gerçekleşti. (Hakan DEĞİRMENCİ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum