1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor yağmura tutuldu
Trabzonspor yağmura tutuldu

Trabzonspor yağmura tutuldu

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor, kampın 10. gününde yağmur altında çalıştı.

A+A-

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, kampı ikinci kez ziyaret ederek, kamp çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Kongrede Sadri Şener ile başkanlık yarışına giren İbrahim Hacıosmanoğlu da kampı ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla görüştü.


Yeni sezon hazırlıklarını Dorukkaya Green Park Oteli'nin sahasında Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde sürdüren Trabzonspor, kampın 10. gününde yağmur altında çalıştı.

Hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Egemen ve Tayfun Cora antrenmana katılmadı.
Antrenmanda oyuncularına düz koşunun ardından yarı sahada taktik çalışması yaptıran Ersun Yanal, hücum organizasyonları ve savunma bloğundaki uyum üzerinde durdu.
Antrenmanda futbolcuların hayli hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Çalışmayı sık sık yarıda kesen Ersun Yanal, isteklerini oyuncularına anlatırken, bunların uygulanmasını istedi.

Bu arada Trabzonspor kampına ziyaretçi akını ise sürüyor.
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da kampı ikinci kez ziyaret etti.
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin ve beraberindeki heyetle takımın kamp yaptığı otele gelen Bakan Özak, Trabzonspor ile yakında ilgileniyor. ;
Kafile Başkanı Kenan Sönmez'den kamp çalışmaları ile bilgi alan Bakan Özak, Bordo-mavili takımın antrenmanını izlerken, Teknik Direktör Ersun Yanal ile de bir görüşme yaptı.

Trabzonspor kampının bir başka ziyaretçisi ise Trabzonspor eski yöneticilerinden ve kongrede Sadri Şener ile başkanlık yarışına giren İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.
Oğulları Efe ve Erdem ile birlikte kampı ziyarete gelen Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ile ayak üstü sohbet ederken, takımın antrenmanını izledi ve futbolcularla görüştü.
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı 3 antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum