1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor yönetiminden jest hazırlığı
Trabzonspor yönetiminden jest hazırlığı

Trabzonspor yönetiminden jest hazırlığı

Trabzonspor yönetimi, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkılması halinde futbolculara özel bir sürpriz yapmayı planlıyor. Öte yandan Trabzonspor, Lille maçı için yarın Fransa'ya uçuyor.

A+A-

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak için Fransa'da üç puan almayı planlayan Trabzonspor'da, geri sayım sürüyor. 

Zorlu karşılaşma öncesi oyuncularının stres yaşamasını istemeyen Şenol Güneş, kendisini adeta oyuncularının motivasyonuna adarken, yönetim de turun gelmesi durumunda oyuncularına sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Başkan Sadri Şener'in yönetim kurulu ile görüşerek, "Bize tarihimizde ilk kez turu getirecek olan futbolcularımıza gereken her türlü jesti yapmalıyız" dediği öğrenildi.
 
 
 
LILLE MAÇINA INTER MAÇI KADROSU
 
Bordo - mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş'in Lille ile deplasmanda oynanan maçta Inter maçındaki 11'i aynen koruması bekleniyor. Ligde oynanan Sivasspor maçında cezası nedeniyle oynayamayan Celustka ile dinlendirilen Colman ve Halil'in de Lille maçında 11'de sahaya çıkacağı öğrenildi. Şenol Güneş'in Adrian - Alanzinho arasındaki tercihini yine Alanzinho'dan yana kullanması da bekleniyor.
 
KAPTAN UMUTLU KONUŞTU
 
Trabzonspor'un tecrübeli kaptanı Tolga Zengin, Çarşamba günü Lille ile oynayacakları maçta kazanan tarafın kendileri olacağına inanıyor. Tolga, son haftalarda ligde yaşadıkları puan kayıplarını telafi edebileceklerini ifade ederek, "Önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmek ve bunu başaracağımıza olan inancımız tam. Tüm camia bizden bu anlamlı zaferi bekliyor. Bizde onları mutlu etmeyi çok istiyoruz. Umarım bunda da başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.
 
LILLE YOLCULUĞU YARIN
 
Trabzonspor, Lille oynayacağı maç için yarın saat 14.00'da Trabzon'dan özel uçakla Fransa'ya hareket edecek. Bordo - mavili kafilede, futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerin dışında basın mensupları yer alacak. Ayrıca Trabzon'dan ve İstanbul'dan da ayrı uçaklarla Fransa'ya taraftarlar gidecek. Bir çok bordo - mavili taraftar ise son bir haftadır Fransa'da bilet bulamadıkları gerekçesiyle kulübü telefon yağmuruna tutuyor.
 
BAŞKAN ŞENER ÖNCEDEN GİTTİ
 
Bu arada Lille ile oynanacak olan maçta takımı yalnız bırakmak istemeyen Başkan Sadri Şener, erkenden Fransa'ya gidiyor. Burada bir süre dinlenecek olan Başkan Sadri Şener'in, Fransa'ya gelecek olan kulüp yöneticileriyle de bir durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız