1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'a Bakan morali
Trabzonspor'a Bakan morali

Trabzonspor'a Bakan morali

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak Pazartesi oynanacak Rizespor maçı öncesi futbolcularla teknik heyeti tesislerde ziyaret ederek moral verdi.

A+A-

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, eski başkanlardan ve kongrede başkan adayı olan Sadri Şener ve beraberindeki eski yöneticilerle, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni ziyaret ederek pazartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçı öncesi futbolculara ve teknik heyete moral verdi.
Bakan Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor kongresinin başkan adaylarından Sadri Şener, Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, eski asbaşkanlardan İskender Önal, Nevzat Şakar, Hayrettin Hacısalihoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Asım Aykan, Mustafa Cumur, Cevdet Erdöl, Safiye Seymenoğlu ve AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta ile birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni ziyaret etti. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Özak ve beraberindekiler, daha sonra fubolcularla ve teknik heyetle tek tek tokalaştı. Teknik Direktör Ersun Yanal ile sohbet eden Bakan Özak, kendilerine moral vererek, "Dua ediyoruz. Zaman zaman işler aksi gidebilir, size de arkadaşlarımıza da güveniyoruz. Kongre süreci olumsuz etkilemiş olabilir ama bunu aşmak lazım. Gelen de Trabzonsporlu, giden de Trabzonsporlu. Kimin gelip kimin gideceğini Allah bilir. Önemli olan Trabzonspor'dur, önemli olan devamlılıktır. Gerçekten büyük bir camiayız. Zaman zaman iletişimde sorunlar oldu ama bunlar iyileşir. Kolay değil böyle bir şehrin Türkiye'de duman attırması. Burada entresan bir futbol ve spor kültürü var. 1911'de burada çim hokeyi oynanıyordu. 1924'de Mustafa Kemal Atatürk, Trabzon İdmanyurdu'nun fahri başkanlığını kabul etti. Böyle bir şehir burası. Zaman zaman herkes birbirini eleştiriyor ama aynı tabutun altına gireceğiz. Sizlere de başarılar diliyoruz. İnşallah bundan sonra daha güzel günlere gideceğiz" dedi.
Bakan Özak ve beraberindekiler, bir süre idmanı izledikten sonra tesislerden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız