1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'a Hırvat transfer
Trabzonspor'a Hırvat transfer

Trabzonspor'a Hırvat transfer

Trabzonspor, bir süredir transferi için görüşmelerini sürdürdüğü Hırvat oyuncu Hrvoje Cale ile Zagreb'de sözleşme imzaladı.

A+A-

Bu oyuncunun transferi için Hırvatistan'a giden Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Muammer Saka ve Kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin, Dinamo Zagreb Kulübü İkinci Başkanı Zdravko Mamiç ile masaya oturarak her konuda anlaşmaya vardılar. Buna göre Hırvat oyuncu Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Cale'nin haziran ayının başında Trabzon'a geleceği ve düzenlenecek basın toplantısı ile tanıtılacağı açıklandı.

Hrvoje Cale kimdir?
Trabzonspor'un 4 yıllık sözleşme imzaladığı Hırvat futbolcu 4 Mart 1985 tarihinde Zagreb'de dünyaya geldi. Savunmanın solunda görev yapan Cale 2003-2004 sezonundan itibaren Dinamo Zagreb formasını giymeye başladı. 1.84 m. boyunda, 76 kg. ağırlığında olan Cale 2003-2004 sezonundan bu yana 80 lig maçında forma giyerken 3 gole imza attı. Hırvat U-16 ve U-21 milli takımlarında görev yapan oyuncu 1 defa da Hırvatistan Milli Takımı'nda yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum