1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'a Romen rakip
Trabzonspor'a Romen rakip

Trabzonspor'a Romen rakip

UEFA Inter-Toto Kupası 2. Turu'nda Arnavutluk temsilcisini eleyen Trabzonspor'un 3. turdaki rakibi Romanya'nın FC Otelul Galati takımı oldu.

A+A-

UEFA Inter-Toto Kupası 2. Turu'nda Arnavutluk temsilcisi FK Vllaznia'yı 6-0 ve 4-0'lık skorlarla geçen Trabzonspor'un 3. turdaki rakibi Romanya'nın FC Otelul Galati takımı oldu.
1964 Yılında Romanya'nın Galati kentinde kurulan FC Otelul ülkesinde hiç lig ya da kupa şampiyonluğu yaşayamadı. Sadece 2004 yılında kupada final oynadı. Romanya Birinci Ligi Liga 1'de yer alan Otelul, 2006-2007 sezonunu 5. sırada tamamlayarak Inter-Toto Kupası'na katılmaya hak kazandı. İlk kez 1986 yılında birinci ligde oynayan Otelul, 1988 yılında UEFA Kupası'nda Juventus'a karşı 1-0 galip gelmeyi başardı. Otelul ligdeki en iyi sıralamayı 1988, 1997 ve 1998 yıllarında dördüncülükle elde etti.
Maçlarını 13 bin 932 kapasiteli stadında oynayan Otelul'un Başkanlığını Marius Stan, Teknik Direktörlüğünü ise Petre Grigoras yapıyor. Takımın kadrosu genç oyuncularda oluşuyor. 18 kişilik oyuncu kadrosunda 13 Romanyalı, 2 Lituania oyuncu yer alırken 1'er Güney Kore, Moldova ve Burkına Faso'lu oyuncu bulunuyor.
Romanya'ın FC Otelul Galati takımı Bosna Hersek'in Slavija ekibini 3-0 mağlup ederek tur atladı ve Trabzonspor'un rakibi oldu. Bordo-mavili takım ilk maçı deplasmanda 21-22 Temmuz rovanş maçını ise 28-29 Temmuz tarihlerinde oynayacak.
FC Otelul Galati takımının kadrosu ise şu oyunculardan oluşuyor:
"Kaleciler: Valentin Bors ve Paulius Gırıbauskas
Defans: Salif Nogo, Dorin Constantin Semeghın, Sergiu Brujan, Cristian Sarghı , Marian Carja, Raul Crısan
Orta Saha: Ramses Gado, Sergiu Ioan Viorel Costın, Gabriel Ioan Paraschıv , Gil Sik Kım, Gabriel Nicu Gıurgıu
Forvet: Emil Gabriel Jula, Daniel Stan, Gheorghe Boghıu, Tadas Labukas, Janos Joszef Szekely".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız