1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da Aybaba depremi
Trabzonspor'da Aybaba depremi

Trabzonspor'da Aybaba depremi

Trabzonspor'da hoca sorunu yönetimi böldü. İş, olağanüstü genel kurul kararı alma noktasına vardı.

A+A-

Başkan Sadri Şener dün İstanbul'da sürpriz bir kararla Teknik Direktör Samet Aybaba ile bir araya geldi.

Anlaştıktan sonra resmi açıklamayı, "Yeni teknik direktörümüz Aybaba" diye yaptı. Yaptı ama bu açıklama Trabzonspor'da deprem etkisine neden oldu, ortalığı karıştırdı

Şener, kendisine başta kendi yönetiminden "Samet'i istemiyoruz" tepkisi gelince, "Yeter. Artık yokum. Trabzonspor defterini kapattım. Kongreye gidiyoruz" diyerek resti çekti. Trabzonspor yönetimi bugün olağanüstü genel kurul kararını kamuoyuna resmen açıklayacak.

ANLAŞINCA YÖNETİM DAĞILDI
Trabzonspor'da adeta deprem yaşandı. Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Başkan Sadri Şener, eski başkan Özkan Sümer'in onayıyla Samet Aybaba ile İstanbul'da bir araya gelip el sıkıştı. Bu anlaşmanın ardından Başkan Şener, "Yeni teknik direktörümüz Samet Aybaba" açıklamasını yaparken depremin de adeta haberini verdi. Önce kendi yönetiminden, ardından camiadan "Samet Aybaba'yı istemiyoruz" tepkileri alan Başkan Şener sonunda resti çekti.

ŞENER KONGREYE GİDİYOR
Camianın ve yöneticilerin bu çıkışının ardından Başkan Sadri Şener, "Yeter artık. Ben de Trabzonspor defterini kapattım. Kongreye gidiyoruz" diyerek resti çekti. Şener'in bu sözleri Trabzonspor camiasında şok etkisi yarattı. Başkan Şener, "Aybaba ile anlaşınca kendi yöneticilerimin bana mesaj atıp 'İkinci sınıp hoca istemiyoruz' demeleri beni sarstı. Onlar lig bitince futbolculara 1.8 trilyon para bulup öderken neredeydiler? Artık ben yokum" diyerek tepkisini gösterdi. Trabzonspor yönetimi bugün genel kurul kararını açıklayacak.

TAKTİKSEL İSTİFA MI?
Öte yandan Başkan Şener'in kulübün 100 trilyon gibi ağır borç yükü altında olması, gerekli desteğin verilmemesi nedeniyle destek için taktiksel bir manevrayla istifa ettiği iddiası da ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum