1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da geri sayım
Trabzonspor'da geri sayım

Trabzonspor'da geri sayım

16 Aralık 2007’de belirsiz bir şekilde ertelenen Trabzonspor olağan genel kurulu Cumartesi-Pazar günü nihayet yapılıyor. İşte 2 adayın listeleri:

A+A-

HAKAN DEĞİRMENCİ
9-10 Şubat'ta yapılacak genel kurulda yarışacak olan başkan adayları Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listeleri bugün Divan Başkanlık Kurulu"na sunuldu. Başkan adaylarından Sadri Şener'in listesini Levent Erkuloğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu"nunkini ise Dr. Köksal Güney teslim etti. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, 9-10 Şubat'ta yapılacak genel kurulda 2 adayın yarışacağını, üçüncü bir adayın çıkmadığını söyledi. Başkan, daha önce 5 bin 963 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğunu ifade ederek, ''Bu süreçte iki kişi vefat etti. 5 bin 961 üye oy kullanacak'' diye konuştu.

ERTELENİRSE KÖTÜ!
Trabzonspor Divan Başkanı Nizamettin Algan süreci değerlendirirken kongrenin önemine dikkati çekti ve “Kongre süreci bugün başlamadı, zaten devam ediyordu. Başlangıçtan beri 15–16 Aralıkta yapılması gereken ikincide çoğunluk aranmadan 9–10 Şubat tarihe ertelendi o tamamlanıyor. Bugün ki muamelemizde yeniden bir müracaat değil. Genel kurul ertelendiği taktirde yapılacak olduğu günden 48 saat için ifadesi var, tüzükte adaylar bir değişiklik yapabilirlerdir hükmüne istinaden adaylarda listelerinde yapılıp yapılmayacağı soruldu. Onlarda listelerinin son şeklini oluşturup, divan kurulumuza verdiler.Yeni bir aday çıkmadı iki adayla seçimi başlatıp bitireceğiz. Bu kongrede 5961 üye oy kullanacak” dedi.
ESKİLER BIRAKMIYOR
Bir genel kurul seçimini ertelediği için 600 YTL ceza yiyen Trabzonspor, kamu yararına çalışır statüde dernek olduğu için, şayet kongreyi bir kez daha ertelerse kapanma riski ile karşı karşıya kalacak ve böyle bir durumda yasal süreç başlayacak. Mevcut başkan Nuri Albayrak gördüğü "çekil" baskısı nedeniyle yeniden aday olamazken kendisinin listesinden Faruk Kanca, Aydın Pişiren ve Dr. Köksal Güney de Hacıosmanoğlu"nun listesinden yine aday oldular. Hacıosmanoğlu"nun asbaşkanlığını Prof. Dr. Yakup Aslan veya Faruk Kanca, Sadri Şener"in asbaşkanlığını ise Hayrettin Hacısalihoğlu yapacak. Kongreye bir öncekinden daha az bir katılım bekleniyor.

İŞTE LİSTELER:

İbrahim Hacıosmanoğlu
Faruk Kanca
Köksal Güney
Ufuk Pervanlar
Yakup Aslan
Aydın Pişiren
Cemil Kalkışım
İrfan Çoşkun
Osman Bektaş
Yusuf Şimşek
Salim Karabacak
Halil Berin
Sabri Hacıahmetoğlu
Mustafa Güler
Volkan Berberoğlu
Yedekler
Sait Yılmaz
Sebahattin Çakıroğlu
Mehmet Çevik

Sadri Şener
Hayrettin Hacısalihoğlu
Levent Erkuloğlu
Celil Hekimoğlu
Mahmut Aksu
Necmettin Aytekin
Cenker Üstün
Saner Ayar
Hasan Yener
İhsan Alioğlu
Mehmet Öksüzoğlu
Muammer Saka
Dursun Köse
Kenan Sönmez
Ali Sürmen
Yedek Liste (Kesin)
Mehmet Tunç
A.Rıza Egemen
Sırrı Eren
Şener Kul
H.İbrahim Akçay
Sabri Köstereli
Çoşkun Çebi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız