1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da Gineli imzayı attı
Trabzonspor'da Gineli imzayı attı

Trabzonspor'da Gineli imzayı attı

Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Gineli futbolcu Daouda Jabi ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 3 yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren'in de hazır bulunduğu imza töreninde Gineli oyuncu Jabi, kendisini 3 yıllığına Bordo-mavi renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Gineli futbolcu Jabi, imza töreninde yaptığı açıklamada, Türkiye'de futbol oynadığı 4 ay içinde Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu yakından gördüğünü ve transferinde bunun etkili olduğunu söyledi. Gine Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan Yattara ile yan yana oynayacağı için çok mutlu olduğunu da belirten Jabi, 4-5 büyük kulüpten teklif almasına rağmen Yattara'nın da etkisiyle Trabzonspor'u tercih ettiğini söyledi.
 
Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Jabi, futbol oynadığı kulüplerde istikrarsız bir grafik çizdiği ve fazla forma şansı bulamadığıyla ilgili bir soru üzerine, "Ben Fransa'nın en ünlü kulüplerinden olan Lens takımında yetiştim. Ancak çok antrenör değiştiğim için fazla forma şansı bulamadım. Sonra da başka takımlara transfer oldum. Futbolu bırakma kararı aldığımda Kayseri Erciyesspor'a transfer oldum. Orada da Trabzonspor maçında sakatlandım ve 4 hafta oynayamadım. Daha sonra forma şansı buldum" diye konuştu. Yaklaşık 25 gündür Gine Milli Takımı kampında bulunduğunu ve bu süre içinde ailesinden uzakta kaldığını belirten Jabi, Fransa'ya giderek burada ailesiyle birlikte 10 günlük bir tatil yapacağını ve 2 Temmuz'da Türkiye'ye döneceğini söyledi.
Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren ise, Jabi gibi önemli bir futbolcunun takıma kazandırıldığı için çok mutlu olduklarını belirterek, Jabi ile çok önemli bir eksikliğin giderildiğini kaydetti. Trabzonspor'un yıldız futbolcuları Hüseyin ve Gökdeniz ile ilgili transfer haberlerine de açıklık getiren Pişiren, "Önemli yıldızlarımızı, Trabzonspor'un öz evlatlarını vermeyi asla düşünmüyoruz. Buna son noktayı koymamız lazım. Asla böyle bir şey olamaz" şeklinde konuştu. Jabi, imza töreninin ardından saat 10.00
uçağıyla önce İstanbul'a, oradan da ailesinin bulunduğu Paris'e uçtu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız