1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da imza günü
Trabzonspor'da imza günü

Trabzonspor'da imza günü

Trabzonspor, Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz ve İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp ile 2.5'ar yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Ayman ve Risp, kendilerini 2.5'ar yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza attı. Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, imza töreninde yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği 2 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "Yaklaşık 15-20 gün önce İlhan Cavcav'ın açıklamaları üzerine bu transferler duyuldu. O dönemde sözleşmeyi imzalayacak ortam oluşmamıştı. Bugüne nasip oldu. Hocamızın ısrarla istediği 2 oyuncuyu kadromuza kattık. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılı olacaklarına inanıyoruz" dedi.
Yabancı kontenjanı ile ilgili sorulan soru üzerine ise Altuntaş, "Trabzonspor bu konuda gerekli tedbirleri almıştır. Kulübümüzün 1 lirasını bile sokağa atma durumumuz yok. Szymkowiak'ın kulübümüze gönderdiği bir yazı var. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yabancı kontenjanı konusunda bir sıkıntımız yok şu an" diye konuştu.
 
Mısırlı futbolcu Ayman ise, Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu söyleyerek, "Çok heyecanlıyım. Herkesin bizden beklentileri var. İnşallah bu beklentilere cevap vereceğiz. Trabzonspor'u en iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Ziya Hoca'nın eski öğrencisiyim. 4 sezon onunla çalıştım. Onunla birlikte Trabzonspor'da da çalışacak olmak gurur verici" ifadelerini kullandı.
İsveçli defans oyuncusu Risp de, Trabzonspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, "Trabzonspor Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri. Bu benim için çok büyük bir şans olacak. Takımın açığını kapatmak için çalışacağız. Trabzon'a geldiğim süre içinde buranın güzel bir kent olduğunu gördüm. Burada iyi vakit geçireceğimi düşünüyorum" diye konuştu.
Ailesi ile ilgili problemleri bulunduğu iddialarına tepki gösteren Risp, "Bu yazılanlar doğru değil. Eşimin bakışı da iyi. Sadece çocuklarım Ankara'da İngilizce eğitim görüyordu. Onu da burada çözdük" açıklamasını yaptı.
Bu arada Bordo-mavili takımda Ayman'ın 12, Risp'in ise 33 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.
 
Öte yandan Trabzonspor'da forma giymek istemediğini belirten ve geçtiğimiz günlerde izinsiz olarak Trabzon'dan ayrılan Brezilyalı Fabiano Eller ise, bugün eşi ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu ile görüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız