1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da imza şov
Trabzonspor'da imza şov

Trabzonspor'da imza şov

Trabzonspor'da daha önce anlaşmaya varılan Colman, Giray, İsmail ve Buğra kulüp binasında düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attılar.

A+A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, başkan yardımcıları ve bazı yöneticiler hazır bulundu. Arjantinli Colman, Gençlerbirliği Oftaşspor'dan Giray ve Çanakkale Darnadelspor'dan İsmail ve Buğra resmi sözleşmeye imza attı.



'TRABZONSPOR ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK'
Başkan Şener, imza töreninde yaptığı konuşmada, güçlü ve yarışmacı bir takım kurmak için yola çıktıklarını ve bu yolda da epey mesafe kat ettiklerini söyledi. Oluşturulmaya çalışılan kadro ile eski başarılı günlere dönmek istediklerini dile getiren Şener, "Seçildikten sonraki ilk transfer sezonumuzda Trabzonspor'a yakışan, Trabzonspor'u daha ileriye taşıyabilecek, yarışmacı bir takım oluşturmak için transferlere devam ediyoruz. Bu töreni başka imza törenleri de takip edecek. İnşallah takımımız yine eski günlerine kavuşacak" dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Şener, "Belli mücadelelerden sonra bu noktaya geldik. Kendimize bir bütçe yaptık ve bunun içinde kalarak bu işleri çözmeye çalışıyoruz. Epey de mesafe aldık. Gördüğünüz futbolcuların dışında bir takım genç oyuncular da transfer ettik. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu törenin Trabzonspor'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah hayal ettiğimiz sezonlar bu arkadaşlarla çabuk gelir. Biz de özlediğimiz şampiyonluklara, Avrupa kupası maçlarına kavuşuruz ve Trabzonspor'u tekrar eski günlerine getiririz. Allah da bize bu yolda inşallah yardım eder" diye konuştu.

İmza törenine katılan futbolcular da Trabzonspor'a geldikleri için çok mutlu olduklarını dile getirerek büyük bir camiada futbol oynayacak olmanın heyecanının taşıdıklarını söyledi. Bordo-mavililerin yeni transferleri, kendilerine gösterilen ilgiye de teşekkür ederken, yeni kulüplerinde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

İmza töreninin ardından Trabzonspor'un yeni transferleri Colman, Giray, İsmail ve Buğra bordo-mavili formalarıyla birlikte basın mensuplarına poz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum