1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da istifa depremi
Trabzonspor'da istifa depremi

Trabzonspor'da istifa depremi

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nda biri başkan yardımcısı olmak üzere üç yönetici istifa etti. İlk değerlendirme Başkan Nuri Albayrak'tan geldi.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, yönetim kurulu olarak yollarına devam ettiklerini söyledi. Nuri Albayrak, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaklaşık 2 saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, bir önceki yönetim kurulunda tüm yöneticilerin görevlerinden istifa ettiklerini hatırlattı.
Albayrak, toplantıda yapılan görev dağılımında, boşalan 3 başkan yardımcılığı görevinden 2'sine görevlendirme yaptıklarını belirterek, ''İbrahim Baturoğlu ve Aydın Pişiren'i başkan yardımcılığı görevine getirdik. 1 başkan yardımcılığı görevi ise boş kaldı. Diğer görevlerde ise bir değişiklik olmadı'' dedi.
Olağanüstü genel kurala gitmenin doğru olmayacağını, bunun kulübe zarar vereceğini ifade eden Albayrak, ''Yönetim kurulu yoluna devam ediyor. İstifa etmek isteyen arkadaşlarımızın olduğu söylendi. İstifa konusunda resmi bir evrak gelmedi. Gelirse 7 yedek üye var. Onlarla tamamlar ve yolumuza devam ederiz. Trabzonspor Kulübü her zaman güçlüdür. Yönetimde bulunanlar ona güç katmalıdır. Kulübün dışına çıkan arkadaşlar çıktıktan sonra güç Trabzonspor'da kalır'' diye konuştu.
Yönetim kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına da değinen Albayrak, şunları kaydetti: ''İcranın olduğu yerde artılar, eksiler, yanlışlar da olabilir. Bilgi, belgesiz olan her türlü konuşma iddianın ötesine geçemez. Basın, medya her gün yüzlerce iddialarla dolu. Trabzonspor'un bu tip konuşmalarla kaybedecek zamanı yok. Bunlara cevap verecek herhangi birşey yok.''
3 YÖNETİCİ, İSTİFA ETTİĞİNİ BİLDİRDİ
Bu arada yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay, toplantının ardından yaptığı açıklamada, kendisiyle birlikte Faruk Kanca ve kulüp sağlık kurulu başkanı Dr. Köksal Güney'in görevlerinden istifa ettiklerini söyledi. Henüz yönetim kuruluna istifalarını vermediklerini ifade eden Akçay, bunu kulübe ulaştıracaklarını bildirdi.
Akçay, Albayrak'ın her zaman yanında olduklarını ifade ederek, ''Bir ikilem oldu. Çalışma ortamı bulamadık, reformlar yapamadık. Ne Haşim Sayitoğlu'nun, ne de İbrahim Hacıosmanoğlu'nun adamı değiliz'' diye konuştu. Akçay, Kanca ve Güney'in, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu'nun aynı görevini sürdürmesi nedeniyle istifa ettikleri öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız