1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da tarihi gün
Trabzonspor'da tarihi gün

Trabzonspor'da tarihi gün

5 bin 191 üyenin oy kullanacağı seçimde Trabzonspor delegeleri, 14. başkanını belirlemek üzere sandık başına gidiyor.

A+A-

17.00'de bitiyor
Camianın aylardır beklediği gün bugün... Aralıkta ertelenen genel kurulun seçim aşamasına geçilecek, Trabzonsporlular 14. başkanını seçecek. 5 bin 191 üyenin oy hakkına sahip olduğu genel kurulda Sadri Şener ile İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listeleri çekişecek. Sabah başlayacak olan oy verme işlemi 17.00'de bitecek ve sayıma geçilecek. Kullanılacak oy sayısına göre Karadeniz ekibinin yeni patronu saat 20.00 itibariyle şekillenecek.

Son mesajlar
Listelerini artık netleştiren Şener ve Hacıosmanoğlu, kurmaylarıyla toplantı üzerine toplantı yapıyor. Şener, kulübü yeniden istenen ve arzulanan noktalara taşımak için yola çıktıklarının altını çizerken, İbrahim Hacıosmanoğlu ise, “Bundan sonra iş delegelerde bitiyor. Onların sağduyusuna güveniyoruz” ifadesini kullandı. Trabzonspor'un başkanlığına talip olan iki ismin kongredeki konuşmaları için de son rötuşları yaptığı belirtildi.

HACIOSMANOĞLU'NUN YÖNETİM LİSTESİ
Faruk Kanca
Hatice Öztürk
Cemil Kalkışım
Yusuf Şimşak
M.İrfan Coşkun
Sebahattin Çakıroğlu
Yakup Arslan
Köksal Güney
Osman Beştaş
Aydın Pişiren
M.Salih Kesat
Ufuk Pervanlar
Mehmet Çelik
Sezgin Oğul

SADRİ ŞENER'İN YÖNETİM LİSTESİ
Hayrettin Hacısalihoğlu
Levent Erkuloğlu
Celil Hekimoğlu
Mahmut Aksu
Necmettin Aytekin
Cenker Üstün
Saner Ayar
Hasan Yener
İhsan Alioğlu
Mehmet Öksüzoğlu
Muammer Saka
Dursun Köse
Kenan Sönmez
Ali Sürmen

Borç 38 milyon YTL
Karadeniz ekibinin genel kurulunun ilk gününde çok merak edilen ve gündemden hiç düşmeyen mali tablosu da büyük ölçüde netlik kazandı. Nuri Albayrak'ın görevde bulunduğu 2 yılık süreçte Trabzonpor Kulübü'nün gelirinin 158 milyon 106 bin YTL olduğu belirtildi. Bahsi geçen bu rakamın 18 milyon YTL'lik kısmının ise banka kredisi olarak kullanıldığının altı çizildi. Yeni yönetimi bekleyen borç yükü ise bir hayli fazla... Görevi Albayrak'tan devralacak olan ekip, mayıs ayına kadar futbolcu ve teknik kadro alacakları da dahil olmak üzere 62 milyon YTL ödeyecek. Trabzonspor'un bu süreçteki geliri ise 25 milyon YTL olacağı düşünüldüğünde geriye 38 milyon YTL'lik bir borç kalıyor. 2008 genelinin tahmini bütçesi ise 66 milyon YTL olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum