1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da transfer harekatı
Trabzonspor'da transfer harekatı

Trabzonspor'da transfer harekatı

Gelecek sezona güçlü bir kadroyla girmenin planlarını yapan Trabzonspor'da transfer çalışmaları erken başladı.

A+A-

Geniş kapsamlı bir oyuncu listesinin takibe alındığı Trabzonspor'da, Avrupa, Afrika, Gürcistan ve Rusya'da oyuncu taraması başlatıldı. Yıldız oyuncu transferine sıcak bakmayan Bordo-mavili yönetimin listede gurbetçi oyunculara ağırlık verdiği belirtildi. Almanya'nın Unterhaching takımının savunma oyuncusu ve aynı zamanda Ümit Milli Takım formasını da giyen Ceyhun Gülselam, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen forvet oyuncusu Eren Derdiyok, Dusseldorf'un sağ kanat oyuncusu Hamza Çakır, Hollanda'nın NAC Breda takımında oynayan ancak Excelsior takımına kiralık olarak verilen Aykut Demir ile birlikte ismi saklanan 2 gurbetçinin daha Bordo-mavili kulübe tavsiye edildiği öğrenildi. Yönetim kurulunun bu oyuncuları listesine aldığı, ancak izletip izletmeyeceğinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi. Daha önceki yönetimin de transfer etmek istediği Kartalspor'un forvet oyuncusu Yaser Yıldız'n da transfer listesinde olduğu ifade ediliyor.
Transferde Trabzonlu teknik adamlardan ve eski oyuncularından yararlanacaklarını açıklayan Bordo-mavili yönetim, bu doğrultuda Seuol takımının teknik direktörü Şenol Güneş'in önerdiği isimler üzerinde de durmaya başladı. Hırvatistan'ın Dinamo Zagrep takımında forma giyen orta saha oyuncu 22 yaşındaki Luka Madriç ile Hajduk Split takımında oynayan 20 yaşındaki forvet oyuncusu Nikola Kaliniç'in de takibe alındığı, ayrıca Almanya'nın Bochum takımın oynayan Slovak gölcü Sestak'ın da izleneceği öğrenildi.
Yönetimin, Gürcistan'da ise biri golcü diğeri de savunma oyuncusu olmak üzere iki ismi takibe aldığı belirtildi. Trabzonspor yönetiminin ayrıca Tunus Milli Takımı'nda forma giyen stoper Kerim Haci ve Saif Grezal isimli futbolcuları da izlemeye aldığı ifade edildi.
Transferde yüksek ücretler ödeyerek oyuncu almayı düşünmeyen Bordo-mavili yönetimin Türkiye liglerinde top koşturan yetenekli birçok oyuncuyu da listesine aldığı belirtiliyor. Yönetim kendine tavsiye edilen oyuncular üzerinde karar vermeden önce bu oyuncuları birkaç kez izlettirip, gelecek olan raporlardan sonra karar vereceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum