1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da yaprak dökümü
Trabzonspor'da yaprak dökümü

Trabzonspor'da yaprak dökümü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadroyu 23'e indiriyor. Pazarspor'dan alınan Eren dahil 5 oyuncu FC Brugge kadrosuna alınmadı.

A+A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 28 kişiden oluşan oyuncu kadrosunu 23'e indiriyor. Kaleci Yakup Bugün, Buğra Erdoğan, Sami Büyüktopaç, İsmail ve Eren Görür'ü İstanbul'da oynanacak olan FC Brugge maçının kadrosuna alınmazken, bu oyuncuların Karadenizspor'a verileceği öğrenildi.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği Almanya'da 28 kişiden oluşan oyuncu kadrosunu 23 indiriyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, Almanya kampı sonrası Karadenizspor'a verilecek olan oyuncuların isimlerini belirlerken, yönetim kurulunun onayı alındıkdan sonra bu oyuncular Karadenizspor ile çalışmalara başlayacak.

İstanbul'da oynanacak olan hazırlık karşılaşmasında Belçika'nın güçlü takımlarındanh FC Brugge ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, kaleci Yakup Bugün, Sami Büyüktopaç, İsmail, Buğra ve Eren Görür, Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından hazırlık müsabakası kadrosuna dahil edilmedi.

Ersun Yanal'ın bu oyuncuları 23 kişilik kadroda düşünmediği belirtilirken, yönetim kuruluna sunulacak rapor sonrası 5 oyuncunun Karadenizspor'a verileceği öğrenildi. 22 kişilik oyuncu kadrosu ile İstanbul'a giden Trabzonspor'da Nijeryalı oyuncu Isaac'ın takıma katılmasından sonra oyuncu kadrosu 23 olacak.

Club Brugge maçı oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

1- HÜSEYİN ÇİMŞİR
2- TOLGA ZENGİN
3- TAYFUN CORA
4- İBRAHİMA YATTARA
5- FERHAT ÇÖKMÜŞ
6- UMUT BULUT
7- ERGİN KELEŞ
8- ADNAN GÜNGÖR
9- SERKAN BALCI
10- ONUR RECEP KIVRAK
11– ABDULAZİZ SOLMAZ
12– HRVOJE CALE
13– GUSTAVO COLMAN
14– GİRAY KAÇAR
15– EGEMEN KORKMAZ
16– SELÇUK İNAN
17– CEYHUN GÜLSELAM
18– GÖKHAN ÜNAL
19– FATİH ALTUNDAĞ
20– RİGOBERT SONG
21– TONY MARİO SYLVA
22– BARIŞ MEMİŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız