1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da Yattara yok!
Trabzonspor'da Yattara yok!

Trabzonspor'da Yattara yok!

TS Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Yattara'nın kaburgasında oluşan küçük bir çatlak nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.

A+A-

Kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan Güney, Yattara'ya uygulanan yoğun tedaviye rağmen ağrılarında beklenen düzelmenin gerçekleşmediğini ifade ederek, "Yattara'ya çektiğimiz ince kesit CT tetkikinde kaburgasında çok küçük bir çatlak tespit ettik. Bu oyuncumuz 2 hafta sahalardan uzak kalacak" dedi.
Sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Lars Fredarik Risp'in, dün ülkesi İsveç'in Göteborg kentinde IFK Kliniği'nde İngiltere Milli Takımı eski doktoru olan Leif Sward tarafından başarılı bir operasyondan geçirildiğini kaydeden Güney, "Ameliyat istediğimiz düzeyde geçti. Risp rehabilitasyon çalışmalarına Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Bu oyuncumuzun da sahalara dönmesi 4-6 ay kadar süre alacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız