1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzonspor'dan anlamlı ziyaret
Trabzonspor'dan anlamlı ziyaret

Trabzonspor'dan anlamlı ziyaret

Trabzonspor Başkan yardımcısı Muzaffer Ermiş ve yönetim kurulu üyesi Günhan Üçüncüoğlu, Bahçecik Cezaevi'nde bulunan tutuklu çocukları ziyaret etti.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkan yardımcısı Muzaffer Ermiş ve yönetim kurulu üyesi Günhan Üçüncüoğlu, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can, Cezaevinden Sorumlu Savcı Birol Çelik ve Cezaevi Müdürü Zihni Baş ile birlikte tutuklu çocukları ziyaret ederek, tutuklu çocuklara isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması ve Ts Club ürünleri hediye ettiler.

Trabzonspor Başkan yardımcısı Muzaffer Ermiş, tutuklu çocuklara asla hayata küsmemeleri gerektiğini söyleyerek, Trabzonspor olarak tutuklu çocukları unutmadıklarını söyledi. Ermiş, "Siz şu anda burada misafirsiniz. Önünüzde uzun yıllar var. Trabzonspor olarak sizleri unutmadık. Takımınıza olan sevginin tazeliğini koruması için size bu ürünleri hediye ediyoruz. İnşallah gelecekte her şey gönlünüzce olur" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız