1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'dan sürpriz transfer
Trabzonspor'dan sürpriz transfer

Trabzonspor'dan sürpriz transfer

Trabzonspor sezon arası transferde de rakiplerinin önüne geçti. Daha önce anlaşmaya varılan oyunucu Trabzon'a getirildi.

A+A-

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Burundili oyuncu Faty Papy'i Trabzon'a getirdi.

Kulübün futbolcu izleme komitesi başkanı Özkan Sümer ile birlikte Trabzon'a gelen bordo-mavili takımın yeni futbolcusu, havalimanında basın mensuplarına poz verdikten sonra kalacağı otele gitti.

Futbolcuyla ilgili bilgiler veren Sümer, kendisi göreve gelmeden önce Faty Papy'nin izlenildiğini ve beğenildiğini belirterek, kullan''Şu ana kadar transferinde bazı yasal sorunlar vardı. Bunun için transferi şimdi gerçekleşebildi'' dedi.

PAPY KİMDİR?

Sümer, Papy'in 1993 doğumlu olmadığını ifade ederek, ''Bu oyuncu 1990 doğumlu.

Gerçek doğumuyla pasaportu düzenledi ve transferinde sorun aşıldı. Bu futbolcunun (A) takımla idmanlara çıkıp çıkmayacağına teknik heyet ve yönetim kurulu karar verecek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız