1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonsporlular otomobillendi!
Trabzonsporlular otomobillendi!

Trabzonsporlular otomobillendi!

Doğuş Otomotiv tarafından Trabzonspor Kulübü'ne tahsis edilen otomobiller, düzenlenen törenle Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolculara teslim edildi.

A+A-

Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Doğuş Otomotiv tarafından Trabzonspor Kulübü'ne tahsis edilen otomobiller, düzenlenen törenle Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolculara teslim edildi.
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törene Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal, Bordo-mavili futbolcular ve Doğuş Otomotiv yetkilileri katıldı.

Törende konuşan Doğuş Otomotiv SEAT Satış Müdürü Erhan Bayraktar, Türkiye'nin en büyük ve köklü futbol takımlarından olan ve elde ettiği başarılarla Anadolu Kaplanı ismini alan Trabzonspor ile ilişkilerinin 3. yılına girdiğini belirterek, bütün dünyada yükselen başarı grafiğinin yanı sıra dinamik ürün yelpazesiyle de ön plana çıkan SEAT markasının modellerini tahsis etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ise, Trabzonspor'a büyük katkı sağlayan Doğuş Otomotiv'e teşekkür ederek, bu desteğin ilerleyen yıllarda da devam edeceğini ifade etti. Daha sonra Trabzonspor Kulübü'ne tahsis edilen 9 adet SEAT Leon ve 1 adet SEAT Alhambra marka otomobil, Teknik Direktör Ersun Yanal ile futbolcular Ceyhun, Ömer Rıza, Ayman, Tomas Jun, Yattara, Risp, Jefferson, Jabi ve Tayfun'a teslim edildi.

Öte yandan, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçıyla ilgili olarak basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ersun Yanal, maça konsantre olmaya çalıştıklarını kaydederek, "Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bugünkü performansımızla her maçı kazanacak güçteyiz. Skor olarak tabii ki şu sonuç olur diyemezsiniz. Hedefimiz bu yıl üst sıralar. İyi bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlerleyen haftalarda taraftarlarımıza daha iyi bir takım hissini vereceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
Mısırlı futbolcu Ayman ise, Galatasaray maçını bir çıkış olarak gördüklerini vurgulayarak, "Bizim çok zor ve önemli bir maç. Takım olarak çıkışa ihtiyacımız var. Seyirci desteğini de arkamıza alarak sahadan en iyi sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. Takım olarak bu maça hazırız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız