1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'u yıkan hakem hatası
Trabzonspor'u yıkan hakem hatası

Trabzonspor'u yıkan hakem hatası

Hakem M. Kamil Abitoğlu ve yardımcıları, Trabzon'u Bursa'da işte böyle yaktılar.

A+A-

1.08 metre ofsayttan golü verdi
Hakem M. Kamil Abitoğlu ve yardımcıları, Sercan'ın 1.08 metre ofsayttan attığı golü verdi ve Trabzon'u Bursa'da yaktı! Böylelikle bu sezon şampiyonluğa koşan Trabzonspor'u Selçuk Dereli ve Halis Özkahya'dan sonra dün de M. Kamil Abitoğlu durdurdu! Sercan'ın 1.08 metre ofsayttan attığı golü veren Abitoğlu, hemen ardından Umut'un attığı golü 'ofsayt' gerekçesiyle iptal etti. Bursa'da maçın skorunu hakem belirlemiş oldu.

Bursa 35'te Gökhan Güleç'in golü ile öne geçti. 79'da Umut skoru eşitledi. Dün Umut'la bir şutu direkten dönen bordo-mavililer, sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Son sözü 90'da '1.08 metre ofsaytı' görmeyen hakemlerin yarattığı pozisyonda Sercan söyledi ve Bursa'yı galibiyete taşıdı: 2-1. Dün Bursa'da bir hakem faciası daha yaşandı. Bursa'da kaldırılmayan bir bayrak yüzünden Trabzon yanarken, liderlik Sivasspor'a geçti.

Resmen facia
Bordo-mavililer hakemlerden çektiğini, kimseden çekmedi. Fırtına, Sivas ve Kayseri'den sonra Bursa önünde de biçildi.

Trabzonspor, hakem hataları yüzünden isyan noktasına geldi. Sivasspor maçında hakem Selçuk Dereli, Kayserispor karşılaşmasında ise Halis Özkahya'nın yanlış kararları nedeniyle çok kritik puanlar kaybeden bordo-mavili takım, dün Bursaspor önünde de resmen hakem kurbanı oldu. Mücadelenin uzatma dakikalarında ev sahibi ekibin geliştirdiği kontratakta Sercan Yıldırım, apaçık bir şekilde ofsayt pozisyonunda olmasına rağmen, hem yardımcı hem de orta hakem çok büyük bir hataya düştü.

4 HAFTADA 7 PUAN
Herkesin "ofsayt" diye ayağa kalktığı bu dakikada yardımcı hakem Cemal Bingül'ün 'devam' işaretine uyan Kamil Abitoğlu'nun, Sercan'ın golünden sonra santrayı göstermesi, bardağı taşıran son damla oldu. Son 4 haftada hakemlerin yaptığı hatalar nedeniyle Sivas'ta 2, Kayseri'de 2 ve Bursa'da 3 olmak üzere toplam 7 puan kaybeden Trabzonspor'da taraftarlar isyan bayrağını açtı. Bordo-mavili yönetimin, federasyon nezdinde girişimlere başlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum