1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'un beyaz bere isyanı
Trabzonspor'un beyaz bere isyanı

Trabzonspor'un beyaz bere isyanı

Bir ulusal gazetinin Kaptan Hüseyin’in beyaz bereyle antremana çıkmasını Ogün Samast ile ilişiklendirmesi Trabzonspor camiasını kızdırdı!

A+A-

Bir ulusal gazetinin Kaptan Hüseyin’in beyaz bereyle antremana çıkmasını Ogün Samast’ın beyaz beresine benzetip eleştirmesine Trabzonspor yönetimi büyük tepki gösterdi. Yönetim haberle ilgili hukuki yollara başvurmaya hazırlanıyor.
Gazetede, ’Beyaz Bereli Hüseyin’ başlığıyla yer alan, takımın düz koşusu sırasında beyaz bereyle çekilmiş fotoğrafının bulunduğu haberde, Hüseyin’in, Hrant Dink’in katil zanlısı Ogün Samast’ınkine benzeyen beyaz bereyle antrenmana çıkmasının dikkat çekici olduğu vurgulanmıştı.
Bordo mavili kulübün yöneticilerinin, kulübün avukatlarına talimat verdiği, önce gazeteye bir tekzip yazısı gönderileceği ardından da hukuki yollara başvurulacağı belirtildi. Hüseyin’in de haberden ötürü çok üzgün olduğu ve yakın çevresine, "Böyle saçma bir şeyle suçlanacağım aklıma bile gelmemişti. Biz bu bereleri ilk defa takmıyoruz. Sezon başından bu yana kullanıyoruz"
dedi. Trabzonspor yöneticileri de, "Kulübümüzün beyaz forması var. Malzeme tedarikçimiz Puma firması, sezon başında hazırladığı 3 farklı formaya göre ürünler çıkardı. Beyaz formayla uygun olması açısından da beyaz bereler piyasaya sürüldü. Yani futbolcularımız bu bereleri sezon başından bu yana kullanıyor. Trabzonspor’un veya herhangi bir futbolcumuzun bu olayla bağdaştırılması kulübümüzü üzdü" dediler.(Karadeniz)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız