1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'un Kader Maçı
Trabzonspor'un Kader Maçı

Trabzonspor'un Kader Maçı

Trabzonspor Yönetimi ve teknik heyeti Galatasaray karşılaşmasından sonra bir araya gelip takımda gidecek ve kalacakları şekillendirecek.

A+A-

Motivasyon tavan yaptı
Cumartesi günü Galatasaray ile İstanbul'da kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor'da bu karşılaşma kader niteliği de kazanmaya başladı. Yönetim kurulunun teknik heyet ile Galatasaray müsabakasının ardından bir araya geleceği ve gidecek-kalacak oyuncuların önemli bir kısmının şekillendirileceği öğrenildi. Bu haber, takım içindeki motivasyonun kelimenin tam anlamıyla tavan yapmasını sağladı.

Yabancılara yol verilecek
Şu ana kadar bu konudaki sessizliğini koruyan ve sadece yapılması gereken takviyeler üzerinde duran Ersun Yanal'ın özellikle genç oyuncuların takımda tutulmasını ve altyapıdaki bazı futbolcularla da profesyonel sözleşme imzalanmasını isteyeceği kaydedildi. Bu arada Türk vatandaşlığı başvurusu yapan Yattara dışındaki yabancılarla da yolların ayrılmasının gündemde olduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız