1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'un sambacısı geliyor
Trabzonspor'un sambacısı geliyor

Trabzonspor'un sambacısı geliyor

Trabzonspor sonunda bombayı patlattı, Norveç´te top koşturan 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunu renklerine kattı.

A+A-

Trabzonspor, sonunda orta sahaya takviyeyi tamamladı ve Norveç Ligi takımlarından Stabeak'te forma giyen Alanzinho için iki taraf da imzayı attı.

Oslo'da Bitirdiler
Transferde uzun süre sessiz kalan Trabzonspor, sonunda orta sahaya takviyeyi tamamladı ve Norveç Ligi takımlarından Stabeak'te forma giyen Alanzinho'yla anlaştı. Bordo-Mavili yöneticiler, dün Oslo kentine giderek Norveçli yöneticiler ile bir araya geldi. 26 yaşındaki Sambacı konusunda son görüşmeler yapıldı iki taraf da imzaları attı. Alanzinho takımı adına son kez dün akşam Göteborg ile yapılan hazırlık karşılaşmasında forma giydi ve ardından Trabzonspor yöneticileri ile Türkiye'ye geliyor.

Yılın Futbolcusu Seçildi
Kısa boyuna rağmen orta sahada müthiş hırsı ve tekniği ile ön plana çıkan Sambacı, geçtiğimiz sezon Norveç'te “Yılın Futbolcusu” seçilmişti. Tam adı Alan Carlos Gomes de Costa olan başarılı oyuncu, kariyerine Flamengo kulübünde başladı, Norveç'te son 4 sezon 83 maçta 19 gol kaydetti. Trabzonspor'un bu transfer için Stabeak kulübüne 4 milyon EURO ödeyeceği ifade edildi. Alanzinho'nun ne kadar ücret alacağı açıklanmazken, Brezilyalı ile 3 yıllık sözleşme yapılacağı söyleniyor.

Alanzinho'nun Kariyeri
Brezilya'da 22 Şubat 1983 tarihinde doğan Alan Carlos Gömes de Costa (Alanzinho), Flamingo'da yetişti. Bu takımdan sonra America'na da forma giydi ve Wasgo da Gama'ya geçti. Ardından da 2004 yılında Norveç'in Stabaek takımına transfer oldu. Bu takımda 83 resmi maç oynadı ve 19 gol attı.

Bu sezon ise altın çağını yaşadı ve 25 karşılaşmada 9 gole imza attı. Alanzinho orta sahanın solunda görev yapan bir isim olarak dikkat çekiyor. Hem geçen yıl, hem de bu yıl Norveç'te en iyi orta saha oyuncusu olarak seçildi. Yine Norveç'te futbolcular tarafından geçen yılın en iyi oyuncusu olarak kabul edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum