1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'u durdurana aşk olsun!
Trabzon'u durdurana aşk olsun!

Trabzon'u durdurana aşk olsun!

Bordo Mavililer transfere doymuyor. Şimdiki hedef yabancı...

A+A-

Gökhan Ünal'ı da kadrosuna katan Trabzonspor, kombine satışlarını bekliyor. Başkan Sadri Şener, biletlere ilgi gösterilirse yabancı yıldız getirmeyi planlıyor.

Transfer döneminde fırtına gibi esen; Gökhan Ünal, Colman, Cale, Egemen, Giray, Ceyhun, Selçuk ve birçok genç futbolcuyu kadrosuna dahil eden Trabzonspor, gözünü 9 Haziran'a çevirdi. Başkan Sadri Şener'in, 100 ile 2 bin 500 YTL arasında satışa çıkacak olan biletlere taraftarın göstereceği ilgiye göre transfer politikasını belirleyeceği öğrenildi. Daha önce yaptığı açıklamalarda, “Takımı baştan aşağı yeniliyoruz. Eğer İstanbul takımlarıyla yarışmak istiyorsak, onların gördüğü desteği bizim de taraftarımızdan görmemiz gerekiyor” diyen Şener'in, 9 Haziran'ı beklediği kaydedildi.

'Her şey ilgiye bağlı'

Şimdiye kadar yapılan transferlerle geleceğin kadrosunu kurduklarını kaydeden Şener, “Kombine satışlarında kuyrukların olmasını istiyorum. Bu sezon Trabzonspor'un yılı olsun istiyoruz ve bu yolda taraftarın da desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar herkes bizi konuştu. Ama taraftarlarımız 9 Haziran'da satışa çıkacak biletlere ilgi gösterirse, asıl sürprizi o zaman gerçekleştireceğiz. Yeni bir yıldız daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Ama dediğim gibi her şey taraftarın kombine biletlere göstereceği ilgiye bağlı” açıklamasını yaptı.

Sitenin manşeti:
Kombine bilet

Bordo-Mavili takımın yeni sezon öncesi büyük gelir beklediği kombine bilet satışlarıyla ilgili bilgi kulübün resmi internet sitesi www.trabzonspor.org.tr'de giriş sayfasına konuldu. Sitenin açılış sayfasında, bilet fiyatları ve uygulanacak indirimler duyuruldu. Sitede bilet fiyatları, VİP Tribün: 2 bin 500 YTL, Kapalı (B, C, F, G Blok): Bin YTL, Kapalı (A, D, E, H Blok): 750 YTL, Maraton: 300 YTL, Açık: 100 YTL olarak açıklanırken, bayanlara ve 14 yaşın altındaki çocuklara yüzde 50 indirim yapılacağı duyuruldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız