1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'un Ersen Martin taktiği
Trabzon'un Ersen Martin taktiği

Trabzon'un Ersen Martin taktiği

Trabzonspor ile İspanyol Recreativo arasında devam eden Ersen Martin polemiği, artık karşılıklı taktik savaşlarına döndü.

A+A-

Trabzonspor, Ersen Martin'in, 2-3 hafta sonra sahalara dönebileceğini açıkladı.

Bordo-mavili kulüp, golcü futbolcunun sakatlığı yüzünden, ancak 2-3 hafta sonra sahalara dönebileceğini açıkladı. Kulüp Doktoru Doç. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, sağ ayağında kas yırtığı olan Ersen Martin için "Tedavisine devam ediyoruz. Ama en az 2-3 hafta sonra idmanlara başlayabilecek. Trabzon'da MR çektirip son durumuna bakacağız" dedi.

Bolu kampına katılan Ersen ise sakatlığının geçme aşamasında olduğunu belirtti. Golcü futbolcu, "Sakatlıktan büyük ölçüde kurtuldum. 10 veya 12 gün sonra sağlam şekilde sahalara dönebileceğim. Trabzonspor'dan ayrılacağım diye bir şart yok. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. La Liga'da mücadele etmek kariyerim açısından çok iyi olacaktı, ancak yaşım genç önümde 5-6 yılım var. Yurt dışında gelecekte yine futbol oynayabilirim" ifadesini kullandı.

Bu arada Recreativo kulübü de boş durmadı. Marca gazetesi dünkü yayınında, "Trabzon, Martin'i kaçırdı" başlığını kullanırken, bordo-mavili kulübün Recreativo'nun etkisi altında kalmaması için Ersen Martin'in cep telefonuyla konuşmasına izin vermediğini ileri sürdü. Marca, Ersen'in, "Moral olarak kendimi kötü hissediyorum. Hayalim, İspanya'da oynamak" sözlerine de yer verdi.

Bolu kampı bitti

Trabzon'un bolu kampı dün sabah yapılan antrenmanla sona erdi. Ankara'ya kara yolu ile dönen kafile, uçakla Trabzon'a gitti. Bordo-mavili futbolcular hafta sonunu izinli geçirecek ve pazartesiden itibaren hazırlıklara yeniden başlayacak.

Rami Shaaban direkten dönmüş

Trabzonspor'un, transferin son gününde kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı İsveç Milli Takımı ve Norveç'in Fredrikstad takımı kalecisi Rami Shaaban'ın kulüp yönetimin sözünü tutmaması sonucu transferin suya düştüğü öğrenildi. İsveç'in Aftonbladet gazetesinde Rami Shaaban ile yapılan ve "Rami'yi Fredirstad engelledi" başlığıyla verilen röportajda, İsveçli kaleci, Trabzonspor'un geçtiğimiz pazartesi günü formasını giydiği Norveç kulübüne mükemmel bir teklif yaptığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız