1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'un galibiyet sevinci
Trabzon'un galibiyet sevinci

Trabzon'un galibiyet sevinci

Trabzonspor evinde seyircisiz oynadığı Ankaraspor müsabakasından 2-1 galip ayrılarak moral buldu.

A+A-

Son 3 maçta 1 puan alan Trabzonspor, seyircisiz oynama cezasını tamamladığı karşılaşmada, Ankaraspor'u iyi bir oyunla 2-1 mağlup ederek, Ersun Yanal ile ilk galibiyetini aldı.

İlk maçta kazanan Yanal mutlu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaraspor'a karşı üstün bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Ankara cephesinde ise Karaman, 'Gol erken gelse farklı olurdu' dedi.


Yanal, 2-1'lik galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, oyuncularının kazanma arzusunu iyi bulduğunu belirterek, ''Rakibimize karşı üstündük ve bu oyunumuzla sonuca gittik. Trabzonspor takımının başında çıktığım ilk lig maçını kazanmamız önemliydi'' dedi. Trabzonspor takımıyla çok fazla antrenman yapma şansı bulamadığını ifade eden Yanal, şöyle konuştu: ''Trabzonspor, önümüzdeki maçları daha iyi şartlarda ve daha tempolu biçimde oynamalıdır. Çünkü beklenti budur. Trabzonspor, her zaman yarışma içinde olmalı. Bu yarışma içinde olmak için bütün koşulları, herşeyi ortaya koyacağız. Trabzonspor, yarışın dışında olmayacak bir takım diyemeyiz. Bunu bir kere şehrin kimliği kabul etmiyor.''

KARAMAN'IN AÇIKLAMALARI

Ankaraspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ilk yarıda sahada mücadele eden ve rakibe pozisyon vermeyen bir takım görüntüsü içinde olduklarını belirterek, ''Belki biraz topu ayağımızda tutup pas yapabilseydik farklı olabilirdi. 45. dakikada Necati'nin pozisyonu vardı. O gol olsa soyunma odasına 1-1 gidebilirdik'' dedi.

İkinci yarı ilk 15-20 dakikada oyuncuların oyun içindeki pozisyonlarını değiştirerek net pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Karaman, ''Belki 1-1'i yakalasak maçın gidişatı değişebilirdi. 2-0'dan sonra oyunu riske ettik golü bulduk ama keşke 10 dakika önce bulsaydık. Önce bulsak maçın sonucu farklı olabilirdi. Buna rağmen Trabzonspor'u tebrik ediyorum'' diye konuştu.

UMUT VE CEYHUN'UN GOL HASRETİ BİTTİ

Trabzonsporlu Umut ve Ceyhun attıkları gollerle ligde yaşadıkları gol hasretine son verdiler. Ligin 3. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında gol atan bordo-mavili futbolcular, 7 haftalık aradan sonra gol hasretine son verdiler. Yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk maçına çıkan Trabzonspor, ligde 3 haftalık bir aradan sonra 3 puan ile tanıştı.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum