1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Trabzon'un Pazarspor asparagası
Trabzon'un Pazarspor asparagası

Trabzon'un Pazarspor asparagası

Trabzon'da yayın yapan gazeteler tarihi bir asparagas habere imza atarak Pazarspor'un hocasını kovdurdu, takımın başına da Trabzonlu hoca kondurdular!

A+A-

Trabzon basını doğru habercilik ve etik anlayışta yine sınıfta kaldı.
Trabzon Gazetelerinden Taka, Erzurumspor maçından sonra Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı’nın görevine son verildiği asparagasıyla çıkarken diğer bir Trabzon Gazetesi Karadeniz’den Günebakış da “Tonyalı istifa etti” başlığını kullandı.




Trabzon'da basılıp tüm bölgede bayi kanalıyla satışa sunulan gazetelerin Akçaabat Sebatspor maçı öncesi ortaya attıkları yalan haberler tepki çekti.

Basın ahlak ilkelerini de hiçe sayarak haberde Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı’nın gözü kapalı bir resmini kullanan Trabzon gazetesi Günebakış, bununla kalmayıp, istifa sonrası Pazarspor yönetiminin Trabzonlu Teknik adam Fethi Türkoğlu ve Osman Kastan isimlerini Pazarspor Teknik Direktörlüğü için gündeme aldığını da yazdı.






PAZARSPOR TEKZİP YAPACAK
Trabzon Gazetelerinde çıkan haberlerle ilgi Pazarspor yönetiminin yapılan son toplantıda tekzip yayınlatma kararı aldığı öğrenilirken Teknik Direktör Şevki Tonyalı da olaya tepki gösterdi.
Bu tür bir gündemleri olmadığını söyleyen Tonyalı, “Bu tarz haberleri yayınlayan basın organlarını Allah’a havale ediyorum. Bizi arayıp sorma zahmetinde bile bulunmadan doğru olanı değil, gönüllerinden geçen yalanı yazmışlar. Bu kafadakilerin, benim Pazarspor ile olan bağımın sadece takımın Hocası anlamında kısıtlı olmadığını bilmelerini isterim. Pazarspor’un zora düşeceğini anladığımız anda bu tıkanıklığı açma anlamında ilk adımı atar ve kulüp yöneticilerimizle bir araya gelerek sağlıklı karar ne ise birlikte veririz. Burada önemli olan Pazarspor’un menfaatleridir. 25 yıldır Pazarspor Camiasının içerisindeyim. Bir 25 yıl daha içerde veya dışarıda olsam da bu duygularım değişmez. Her zaman bir kum tanesi kadar katkı yapmaktan da gurur duyarım.” Diye konuştu.

"MAĞLUBİYETİ HAKETMEDİK"
Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, Erzurumspor karşısında aldıkları mağlubiyet dolayısıyla tüm camiadan özür dileyerek, “Hiç hesapta olmayan, arzu etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. İçerde daha önce kötü oynayıp kazandığımız müsabakalardan daha iyi bir görüntü çizmemize rağmen son vuruşlardaki beceriksizliğimiz yüzünden kaybettik. Çok iyi bir futbol ortaya koyamadık, ancak mağlubiyeti de hak ettiğimize inanmıyoruz. Maçın 2. dakikasında yüzde yüz penaltımız verilmedi. İkinci yarının başında golümüz sebepsiz şekilde iptal edildi. Sebeplere sığınmak gibi bir amacım yok. Ancak evimizde maç kaybetmediğimiz bir ortamda özellikle içerdeki son iki maçımıza verilen hakemleri görünce bunu tesadüf olarak yorumlayamıyorum” dedi.

"ARTIK HER MAÇ BİR FİNAL"

Şevki Tonyalı, Erzurum maçının sevabı ve günahıyla geride kaldığını da vurgulayarak, “Artık önümüze bakma zamanıdır. Kalan haftalarda, yaşadıklarımızı telafi maçları onayacağız. Pes etmek yok. Bu yola baş koyduk. Tüm camia el ele vererek sadece Pazarspor’un başarısı için son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Artık içerisi dışarısı kalmadı. Kalan maçlarımızın hepsinde kazanmak için final havasıyla oynayacağız. Yakalayacağımız bir galibiyet serisi ile hedefe olan inancımızı da ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum