1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'un son transfer bombası
Trabzon'un son transfer bombası

Trabzon'un son transfer bombası

Trabzonspor geçen sezon Galatasaray'da da forma giyen Kamerunlu milli futbolcu Rigobert Song ile sözleşme imzaladı.

A+A-

Karadeniz ekibinde uzun süredir gündemde olan bir ismin daha transferi sonuca ulaştı. Trabzonspor'un son transferi Galatatasaray'ın savunmadaki ismi oldu.

Trabzonspor, geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Rigobert Song ile sözleşme imzaladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Fransa'ya giden kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun oyuncu ve menajeriyle bir araya geldiği belirtildi.

Görüşmenin ardından tarafların tüm şartlarda anlaşmaya varıldığı ve Song ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Trabzonspor'un yeni transferi Rigobert Song Bahanag 1 Haziran 1976'da dünyaya geldi.

2004 yılında Galatasaray'a transfer olmadan önce sırasıyla Metz (Fransa), Salernitana (İtalya), Liverpool (İngiltere), West Ham (İngiltere), FC Köln (Almanya) ve RC Lens (Fransa) kulüplerinde forma giyen Song, Kamerun Milli Takımı'yla da 1994, 1998 ve 2002 Dünya Kupaları'nda görev aldı.

Futbol hayatında milli takımla 2 Afrika Uluslar Kupası, Galatasaray'la 2 Türkiye Ligi, Metz'le de 1 Fransa Kupası kazanan Song, 2008 Afrika Uluslar Kupası Finali'nde de Mısır'a 1-0 mağlup olan Kamerun Milli Takımı'nda forma giydi.

119 defa milli olan ve 5 gol kaydeden Rigobert Song, Galatasaray'da da 2004-2008 yılları arasında 108 müsabakada 4 defa rakip fileleri havalandırdı.

Babası Paul Song'u küçük yaşta tanımadan kaybeden tecrübeli futbolcu röportajlarında sürekli kendini ona layık bir evlat olabilmeye adadığını söyleyerek bunu başardığının altını çizmeyi ihmal etmedi.

Ester Song'la evli olan Rigobert Song 2'si kız (Yohanna Bernadette, Hillary Veronique Liliane), 1'i erkek (Ronny) 3 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız