1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TS, ünlü kaleciyle anlaşıyor
TS, ünlü kaleciyle anlaşıyor

TS, ünlü kaleciyle anlaşıyor

Senegal’in dünyaca ünlü kalecisi Tony Sylva Trabzonspor’a imza atmak için İstanbul’a geliyor

A+A-

HAKAN DEĞİRMENCİ
Trabzonspor ile anlaşmaya varan Senegalli Tony Sylva bu akşam saatlerinde İstanbul'da olacak ve bordo mavililere imza atacak...

Kalede güven veren deneyimli bir isim arayışında olan Trabzonspor kararını Senegal Milli Takımının 1 numarası Tony Sylva'dan yana verdi.

Bordo Mavili ekibin ön anlaşma yaptığı Fransa'nın Lille takımında forma giyen 32 yaşında Senegalli kalecisi Tony Sylva bu akşam saatlerinde İstanbul'da olacak.

Bordo Mavili ekiple anlaşmaya varan Senagalli kaleci ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Kaleci Sylva'nın Karadeniz kulübünden 1 yıl için 2 trilyon alacağı öğrenildi.
Sylva'nın son olarak Tunus-Senegal Milli maçında Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından izlendiği ve bu karşılaşmada çok beğenildiği için transfer listesine dahil edildiği bildirildi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Dr. Hasan Yener de Senegal'in A milli takım kalecisi Tony Sylvia ile anlaştıklarını doğrulayarak “Bugün İstanbul'a gelmesini bekliyoruz. Dünya Kupası için milli maçları devam ettiği için Trabzon'a gelmesi zor. İstanbul'da imza attıracağız. Kaleye deneyimli bir isim transfer etmek için yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda Dünyaca ünlü bir kaleciye bordo mavili forma giydireceğiz.” dedi.

Bu arada yeni sezonda pilot takım uygulamasına geçmeye hazırlanan Trabzonspor bu amaçla kadrosunu genişletiyor.

Bordo mavililer bu amaçla çevre illerin ikinci ligdeki ekiplerinden 4 oyuncuyu daha renklerine bağladı. Selçuk, Necdet, Mustafa ve Zafer bugün Trabzonspor ile sözleşme imzaladı.

Basın Sözcüsü Levent Erkuloğlu, “Hem kadromuza takviye yapıyor hem de geçmiş yıllardaki Trabzonspor efsanesini geri getirmek için ileriye dönük gençler alıyoruz” dedi.

Genç oyuncular da verdikleri iddialı mesajlarda “Buraya pilot takıma kaydırılmak üzere gelmedik. Kamplar bizim için büyük şans. A takıma gireceğiz” dedi.

Bordo-mavili kulübe imza atan son oyuncular Akçaabat Sebatspor'dan Necdet Kaba ve Zafer Aydoğdu ile Arsinspor'dan Mustafa Yumlu ve Selçuk Yıldırım oldu.

Yeni transferlere bağlı olarak patlama yapan kombine bilet satışlarında da bugün 4 bin sayısı aşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum