1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TS Aybaba dedi taraftar isyan etti!
TS Aybaba dedi taraftar isyan etti!

TS Aybaba dedi taraftar isyan etti!

Trabzonspor, teknik direktör Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına vardı. Taraftar ise isyan etti...

A+A-

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, Kulüp Başkanı Sadri Şener'in konuyla ilgili açıklama yapacağını söyledi.

Trabzonspor, uzun süredir sürdürdüğü teknik direktör arayışlarına teknik direktör Samet Aybaba ile presip anlaşmasına vararak son verdi. Teknik direktör Şenol Güneş'e FC Seoul takımının izin vermemesinin ardından gelişen süreçte yönetim, Bordo-mavili takımı 2002-2004 sezonlarında çalıştıran ve Türkiye Kupası kazanan Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına vardı.

TARAFTAR İSYAN BAYRAĞI AÇTI
Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Samet Aybaba ismine bordo-mavili taraftarlar büyük tepki gösteriyor. Genç Trabzonsporlular Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, "Samet Aybaba takımın başına gelecekse gelecek sezon Trabzonspor sahaya hiç çıkmasın daha iyi olur" dedi.

Trabzonspor taraftar sitesinde düzenlenen ankette Bordo-mavili taraftarların yüzde 90'ı teknik direktör Samet Aybaba'yı takımın başında görmek istemedikleri şeklinde oylama yaptı.

Teknik direktör arayışlarını Samet Aybaba ile yaptığı prensip anlaşmasıyla noktalayan Trabzonspor'da taraftarlardan yönetime büyük tepki yağıyor.

Bordo-mavili taraftarlar, teknik direktör Samet Aybaba'yı takımın başında görmek istemiyor. Gerek internet sitelerinde yapılan ankettlerde, gerekse kulübün mail adresine mesaj atan taraftarlar, yönetim kurulunun yaptığı teknik adam tercihine tepki gösteriyor.

Kulübe telefon açan Bordo-mavili taraftarlar tepkilerini dile getirerek ağır ithamlarda bulunurken, kulübün telefonları kilitlendi.

Genç Trabzonsporlular Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Trabzonspor'dan kavga ederek ayrılan bir teknik adamın bu camiada ne işi olduğuna bir anlam veremediklerini belirterek, "Trabzonspor gelecek sezon Samet Aybaba ile çalışmayı düşünüyorsa sahaya hiç çıkmasın daha iyi. Trabzon'dan kavga ederek ayrıldı, Samet Aybaba'nın bu kulüple ne işi olur" dedi.

Samet Aybaba'nın kariyerinde başarı bulunmadığını belirten Fındıkçı, "Samet Aybaba takımın başına gelecekse, Trabzonspor maçlarını seyircisiz oynamaya mahkum olur. Ne başarısı var. Gençlerbirliği'ni küme düşürecek olan bir teknik adamın Trabzonspor'da ne işi var. Adam gibi adam alacaklarsa alsınlar. Şenol Güneş olmuyorsa yabancı bir teknik adam takımın başına getirsinler. O da olmuyorsa Ahmet Özen'e takımı emanet etsinler daha iyi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum