1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TS-BJK maçı El Cezire'den naklen
TS-BJK maçı El Cezire'den naklen

TS-BJK maçı El Cezire'den naklen

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma, Katar'ın dünyaca ünlü El Cezire televizyonu tarafından naklen yayınlanacak.

A+A-

Turkcell Süper Ligi'nde Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma sezonun ilk derbisi olma özelliğinin yanında zirveyi de yakından ilgilendiriyor.

Her iki takım da ilk 2 haftayı kayıpsız geçerek 6'şar puanla ligde ilk 2 sırayı paylaşırken, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin haftayı puansız kapatması, Galatasaray'ın da 2 puan kaybetmesi nedeniyle Trabzonspor-Beşiktaş maçı ayrı bir önem kazandı.

Türkiye'de sonucu büyük ilgiyle beklenen ve bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 21.45'te başlayacak olan Trabzonspor-Beşiktaş maçı, Katar'ın dünyaca ünlü El Cezire televizyonu tarafından da naklen yayınlanacak.

Dünyanın en çok seyredilen televizyon kanallarından olan El Cezire'nin yayını sayesinde Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması Türkiye dışında da çok sayıda kişi tarafından izlenecek.

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara'ya sezon başında Katar'dan transfer teklifi yapılması da bu ülkede Türk futbolunun yakından takip edildiğini gösteriyor.

Öte yandan Trabzonspor-Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmayı yerli ve yabancı yaklaşık 200 basın mensubunun takip etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum