1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TS idmanında Ziya Doğan fırtınası
TS idmanında Ziya Doğan fırtınası

TS idmanında Ziya Doğan fırtınası

Kayseri erciyes maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan frutbolcularını "Mehter Takımı" yaptı!

A+A-

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürdü. İdmanda Teknik Direktör Ziya Doğan fırtınası esti. Doğan, antrenmanda isteklerini yerine getirmeyen oyuncularını "Mehter Takımı gibisiniz, futbol çabuk oynanır" diyerek uyardı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakat olan Risp, Musa ve Jefferson katılmadı. İzinli olan Gökdeniz ve ülkesinin milli takım kampından henüz dönmeyen Milan Stepanov da antrenmanda yer almadı. Mustafa Keçeli ise takımdan ayrı olarak topla çalıştı.

Oyuncularına düz koşu ve dar alanda pas çalışmasının ardından yarı sahada taktik çalışması yaptıran Teknik Direktör Ziya Doğan, isteklerini yerine getiremeyen oyuncularını azarladı. Yapılan taktik çalışmasında idmanı sık sık yarıda kesen Doğan, oyuncularına ikazlarda bulunurken; bir pozisyon sonrası oldukça sinirlenerek, "Mehter takımı gibisiniz. Futbol çabuk oynanır. Arkadaşının kaçtığını görüyorsun, halen oyalanıyorsun. Golü düşünün golü" diyerek oyuncularını uyardı.
Erdinç ligde, Ayman kupada yok
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın vazgeçilmezlerinden olan Erdinç Yavuz, Kayseri Erciyespor ile oynanacak olan lig maçında, Ayman Abdelaziz ise Fortis Türkiye Kupası maçlarında cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un sarı kart cezalısı oyuncusu Erdinç Yavuz, forma giyemeyecek. Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz ise, ligi maçında Kayseri Erciyesspor karşısında forma giyebilecek, ancak aynı takım ile oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın oyun yapısı içinde güvendiği ve sürekli forma şansı verdiği bu iki oyuncudan Kayseri Erciyesspor ile oynanacak olan hem lig hem de Fortis Türkiye Kupası maçlarında aynı anda yararlanılamayacak.
Erdinç ve Ayman'ı ara transfer döneminde kadrosuna katan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ziya Doğan oynanan maçlarda iki oyuncuya da sürekli forma şansı verdi. Sakaryaspor'da kiralık olarak oynayan Erdinç için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan izin alan Trabzonspor, bu oyuncudan 2. devrede oynanan Kayserispor ve Vestel Manisaspor maçları ile birlikte kupada Konyaspor ile oynanan maçta yararlanamadı. Erdinç, oynadığı 6 lig ve 2 Fortis Türkiye Kupası maçlarının tümünde 90 dakika sahada kaldı ve 2 de gol atarak 720 dakika oynadı.
Ziya Doğan'ın diğer vazgeçilmez oyuncusu olan Ayman Abdelaziz ise, Trabzonspor'un 2. devreden itibaren oynadığı tüm maçlarda forma giydi. Bordo-mavili forma ile 8 lig ve 3 de Fortis Türkiye Kupası maçında forma giyen Mısırlı oyuncu, bu maçların tümünde 90 dakika sahada kaldı ve 990 dakika oynadı.
Ziya Doğan, Kayseri Erciyespor ile 2 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan lig maçında Erdinç Yavuz'dan, yine aynı takım ile 11 Nisan Çarşamba günü oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ayman Abdelaziz'den yararlanamayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız