1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TS'de eskiler, yenilerle yarışıyor...
TS'de eskiler, yenilerle yarışıyor...

TS'de eskiler, yenilerle yarışıyor...

Trabzonspor’da isimleri en çok tartışma uyandıran yeniler, eskilerden bir adım önde gidiyor… Hakan Değirmenci Gerede'den bildiriyor...

A+A-

2008-2009 sezonuna Avrupa Kupalarına katılma ve şampiyonluk parolası ile hazırlanan Trabzonspor'un kampında en çok yeniler merak ediliyor.
Ne var ki yeni gelen oyuncuların antrenman performansları eskilerden çok daha güçlü seyrediyor. Yeni transferler, mevkilerindeki rakiplerinin önüne geçip hazırlık maçlarında forma şansı yakalayabilmek için vargüçle çalışıyor. Bununla birlikte Trabzonlu oyuncular ve Trabzonspor'da gedikli sayılanların temposu da iyi seviyede. Ne var ki yeni transferler ve özellikle de gençler ile gurbetçiler bütün ağabeylerinden çok daha iyi görüntüler sergiliyor.

Daha derin ve belirgin ifadelerle kampın eski-yeni raporunu özetleyecek olursak, geçen yıldan kadroda kalan Tolga Zengin hasta ve idman eksiği bulunduğu için taktik çiftkalelerde kaleye dahi geçemedi. Tayfun nispeten iyi çalışıyor. Ferhat, Hüseyin, Serkan ve Adnan'ın performansları vasatı aşamadı. Zaman zaman arkadaşlarının temposuna çıkar gibi olsalar da mevkilerinde rekabet ettikleri isimler onlardan çok daha hazır görüntüler veriyor. Rahatlıkla Colman, Ferhat ve Hüseyin'den, Selçuk ise Serkan ve Adnan'dan çok daha önde diyebiliriz. Taraftar bize en çok Colman'ı soruyor. Arjantinli hem katılımı, hem de temposu ile hazırlık maçlarından başlayarak 11'e göz kırpıyor.

Trabzon'un diğer eskilerinden Barış, Yattara ve Ergin vasatın da altında gidiyor. Umut Bulut ise iyilerden. Takımın geçen yıldan kalanlar içinde en iyi düzeyde olanı Recep Onur Kıvrak. Onu Tayfun ve Umut takip ediyor. Umut yüzde 70, tayfun da ona yakın seviyelerde. Ancak kenardan Sami, Colman, Song, Selçuk, Onur, Giray gibi isimlerin inanılmaz arzusuna bakınca genel olarak yenilerin eskilerden çok daha gayretli olduğunu gözlemlemek hiç zor olmuyor. Ayrıca yeni transferlerin bütün arkadaşları ile çok kısa sürede adaptasyon sağladıkları da dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum