1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TS'de Ivan'ın akibeti Song'a bağlı
TS'de Ivan'ın akibeti Song'a bağlı

TS'de Ivan'ın akibeti Song'a bağlı

Hugo Broos'un alınmasını istediği Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Perisic'in gelmesi, Song'un gitmesine bağlı.

A+A-

Trabzonspor'da ortasahanın EURO Lig’de başarı sağlayıp Süper Lig’de zirveye oynayacak alternatiflere sahip olmadığını belirten Teknik Direktör Hugo Broos, bordo mavililerin Özkan Sümer’le gündeme aldığı Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Perisic'in alınmasını istedi.

Hugo Broos'un 'Bu kadroyla şampiyonluk zor. Özellikle de ortasahada çok güçsüz ve alternatifsiziz' açıklaması yönetimi tekrar harekete geçirdi.

Önce bir süredir takip edilen Ivan Persic'in transferine ağırlık veren bordo mavili yönetim teknik adam Broos'un da bu oyuncu için olumlu rapor vermesi nedeniyle yönünü Hırvat futbolcuya verdi.

Eğer Trabzonspor kontenjan sorununu çözebilirse 6 trilyon maliyetli Ivan Persic'e imza attıracak. Bordo mavili yönetim bu transferde harekete geçmek için yabancı kontenjanını boşaltmayı hedefliyor. Bunun için de ayrılmaya karar veren Song’un Avrupa’da bir kulüpte anlaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız