1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TS'li 5 oyuncuya Şenol Güneş affı
TS'li 5 oyuncuya Şenol Güneş affı

TS'li 5 oyuncuya Şenol Güneş affı

Kasımpaşa maçı sonrası takımdan ayrı özel çalışmasına karar verilen 5 oyuncu Teknik Direktör Şenol Güneş'in önerisiyle affedildi.

A+A-

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Güneş'le sözleşme imzalanmasının ardından konuyu görüştüklerini ifade ederek, teknik heyetten gelen bu talebe olumlu cevap verdiklerini söyledi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Güneş'le sözleşme imzalanmasının ardından konuyu görüştüklerini belirterek "Teknik heyetten gelen bu talebe olumlu cevap verdik. Kasımpaşa maçının ardından aldığımız karar gereğince bir süre takımdan ayrı çalışan oyuncularımızın yeniden takıma kazandırılması doğrultusunda Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'ten gelen öneri yönetimimizce kabul edilmiştir. Oyuncularımızın, hocamızın da katkılarıyla yine üst düzey performans sergileyecekleri düşüncesi teklifi onaylamamızda önemli rol oynamıştır. Eminiz yaşananlardan herkes üzerine düşen payı alacak ve bundan sonraki tavır ve davranışlarında daha dikkatli olacaktır" açıklamasını yaptı.

Buna göre Egemen, Song, Gökhan, Sylva ve Engin takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum