1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TS'ye Yanal rüzgarı da yetmedi
TS'ye Yanal rüzgarı da yetmedi

TS'ye Yanal rüzgarı da yetmedi

Trabzonspor deplasmanda Denizlispor'a 2-0 mağlup oldu.

A+A-

Denizlispor: 2 Trabzonspor: 0

Stat: Denizli Atatürk
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Özgür Kaya, Arif Çelik

Denizlispor: Souleymanou, Hasan, Santos, Burak, Murat Karakoç, Fatih Egedik, Tomas, Zafer Demir, Serhat, Yusuf, Gökhan Güleç

Trabzonspor: Ahmet, Jabi, Tayfun, Tolga, Mustafa, Hüseyin, Serkan, Gökdeniz, Yattara, Ceyhun, Umut

Gol: Dk. 13 Serhat (Denizlispor)
Sarı Kartlar: Dk. 21 Tomas (Denizlispor), Dk. 45 Ceyhun (Trabzonspor)


MAÇTAN DAKİKALAR
1. dakika. Trabzon atağı sağ kanattan gelişti. Serkan'ın pasında Gökdeniz ara pasına hareketlendi. Denizli savunmasında Santos'un ayak koyduğu meşin yuvar kornere çıktı. Yattara'nın kullandığı köşe atışında top Tolga Seyhan'ın kafasından auta çıktı.

2. dakika. Denizlispor gole Yusuf ile çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Trabzon savunmasından seken topu ceza sahası önünde kontrol eden Yusuf şutunu attı. Meşin yuvarlak kaleci Ahmet Şahin'i geçerek çataldan oyun alanına geri döndü. Devam edan atakta Serhat, altıpas içinde buluştuğu topu ağlara gönderdi. Yan hakemin ofsayt bayrağı bu topa gol değeri kazandırmadı.

5. dakika. Maç hızlı başladı. İki ekipte gole dönük bir futbol ortaya koyuyor. Orta sahada rakibinden topu söken Umut Bulut uzaktan sert vurdu. Meşin yuvarlak savunmadan döndü.

7. dakika. Yattara sağ kanattan takımını süratle atağa kaldırdı. Serkan'ın pasında topu önüne alan Gineli yıldız ceza sahasına girdiği anda Denizli savunmasında son adama takıldı. Taçla devam eden Trabzon atağında Umut pozisyonu bulduğu anda ceza sahası önünde şutunu attı. Top kalenin yanından auta çıktı.

10. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Bu dakikada Trabzon atağında savunmanın arkasına atılan derin topa Umut hareketlendi. Denizli savunmasında son anda Santos yatarak topu çelmeyi başardı.

11. dakika. Tempo çok yüksek. Top iki kale arasında gidip geliyor. Denizlispor atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Yusuf sıfırdan ön direğe ortasını kesti. Gökhan Güleç topun gelişine vurdu. Kaleci Ahmet Şahin üzerine gelen meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

13. dakika. Denizlispor Serhat'ın golüyle öne geçti. Sol kanattan Yusuf çalımlarla ceza sahasına sokuldu. Bu futbolcu Jabi'yi karşısına aldığı anda gerideki Tomas'a yerden pasını bıraktı.

Tomas, bekletmeden kale sahasına ortasını yaptı. Serhat altıpas içinde bomboş pozisyonda yükselip kafayı vurdu. Top Trabzonspor ağlarıyla buluştu.

Denizlispor, Serhat'ın kafa ile attığı golle Trabzonspor karşısında skoru 1-0 yaptı.

19. dakika. Denizlispor 2. gole Santos ile çok yaklaştı. Rakip ceza sahasını dışından kazanılan serbest vuruşta top Santos'a bırakıldı. Bu futbolcu uzaklardan harika bir şut çıkarttı. Füze gibi giden top 90 tabir edilen noktadan geri döndü. Denizli adına şansız bir an.

21. dakika. Trabzonspor atağında Gökdeniz ceza sahasına sokulduğu anda Tomas'ın hareketiyle yerde kaldı. Denizlisporlu futbolcu bu pozisyon sonrası maçın ilk sarı kartını gören isim oldu.

26. dakika. Trabzonspor beraberlik golü için sağ kanattan yüklendi. Gökdeniz'in arka direğe kestiği topa yükselen Ceyhun'dan önce Denizli savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

32. dakika. Trabzonspor sol kanattan köşe atışı kullandı. Kafalardan seken topu arka direkte Hüseyin göğsüyle yumuşatıp vurdu. Top kalenin az farkla yanından auta çıktı.

36. dakika. Maçta tempo düştü. Trabzon beraberlik golü arıyor. Soldan Ceyhun kaleye sokulduğu anda şutunu attı. Savunmadan dönen top tekrar Ceyhun'un önünde kaldı. Bu futbolcunun 2. vuruşunda yerden giden meşin yuvarlak kaleci Souleymanou'nun ellerinde kaldı.

37. dakika. Trabzonspor bu kez sağ kanattan Yattara ile Denizlispor kalesine indi. Bu futbolcunun çarprazdan yaptığı ortaya Umut yükselip vurdu. Top kalenin üzerinden auta çıktı.

38. dakika. Trabzonspor atağında sağdan ceza sahasına sokulan Jabi sert vurdu. Top Souleymanou'nun kapattığı köşeden yan ağları yırtıp kalenin içine girdi. Hakem yırtılan ağları görevlilere tamir ettirdi.

42. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için son dakikalara girildi. Denizlispor'un Trabzonpor karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

45. dakika. Maçta ilk yarı için normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika işaret etti.

45+2. dakika. Trabzonspor'da Ceyhun itirazdan sarı kartı gördü.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Denizlispor ilk 45 dakikayı Trabzonspor karşısında 1-0 üstün kapattı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Karşılaşmanın 2. yarısına Trabzonspor başladı.

47. dakikia. Trabzonspor eşitlik golüne Mustafa Keçeli ile çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta ceza sahası önünde topla buluşan Gökdeniz pasın Serkan Balcı'ya bıraktı. Serkan arkasından gelen Keçeli'ye topuk pasını bıraktı. Keçeli ceza sahasının üzerinden sert vurdu. Top direğin dibinden auta çıktı.

48. dakika. Trabzon bu kez Umut Bulut ile gole yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Umut dar açıdan sert vurdu. Top az farkla yandan auta çıktı.

49.dakika. Denizlispor hızlı gelişen atakta 2. gole Fatih Egedik ile yaklaştı. Orta sahada topu kontrol eden Yusuf, sağ kanattan bomboş pozisyonda bindiren Fatih'e pasını bıraktı. Bu futbolcu süratle ceza sahasına sokularak şutuna attı. Kaleci Ahmet Şahin'in çeldiği topu savunmasında Hüseyin uzaklaştırdı.

52. dakika. Trabzonspor çok net bir gol fırsatını Ceyhun ile kullanamadı. Yattara'nın sağ kanattan ceza sahasına sokularak arka direğe kestiği ortada Souleymanou boşa çıktı. Arka direkte altıpas üzerinde yükselen Ceyhun topa istediği gibi vuramadı. Ters tarafta direğin dibine düşen topu Denizlispor savunması çıkarttı. Bordo-Mavili ekip beraberlik şansını tepti.

56. dakika. Denizlispor atağında Yusuf Şimşek sağ kanattan rakip ceza sahasına sokulduğu anda yerde kaldı. Hakem Bordo-Mavili ekipte Tayfun'a sarı kartını gösterdi. Denizlispor ceza sahasının sağ çarprazından serbest vuruş kullandı. Kale sahasına inen topu Ahmet Şahin çıkarak aldı.

57. dakika. Trabzonspor bir kez daha beraberlik şansını kaçırdı. Sağdan hızlı gelişen atakta Yattara topu ceza sahasına yönelen Umut'a bıraktı. Umut, soldan ceza sahasına giren Ceyhun'a şık bir ara pası çıkarttı. Ceyhun, bomboş pozisyonda çok sert vurdu. Top üst direği yalıyarak auta çıktı.

58. dakika. Trabzonspor bu dakikalarda eşitlik golü için baskısını artırdı. Ceza sahasının önünde topla buluşan Gökdeniz şutunu attı. Kaleci Souleymanou'nun ellerinden seken top yükseklik kazanıp üst direkten oyun alanına döndü. Bordo-Mavili ekip adına şansız anlar.

60. dakika. Maçta Denizlispor'un Trabzonspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü sürüyor. Bordo-Mavili ekibin gol için yoğun atakları var.

61. dakika. Denizlispor atağında sol kanattan Murat'ın ceza sahasına gönderidiği topa Burak yükselip kafayı vurdu. Top kalenin üzerinden auta çıktı.

63. dakika. Denizlispor'da Fatih Egedik yerini Julio Cesar'a bıraktı.

66. dakika. Trabzonspor atağında ceza sahasına cepheden sokulan Serkan Balcı yerden sert vurdu. Kaleci Souleymanou üzerine gelen topu kapanarak kontrol etti.

68. dakika. Denizlispor 2. gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Serhat topu ceza sahasının önündeki Yusuf'a kazandırdı. Yusuf sıfırdan ceza sahasına sokulun kale sahasına topu çkarttı. Jabi son anda araya girerek topu kornere çeldi.

69. dakika. Trabzonspor gol için sol kanattan Ceyhun ile Denizli kalesine indi. Bu futbolcu 2 rakibinin arasından sıyrıldığı anda arka direkte pas bekleyen Umut'u düşündü. Souleymanou topu arkaya sektirmedi.

70. dakika. Denizlispor'da Murat yerini Çağlar'a bıraktı

72. dakika. Trabzonspor, Denizlispor ceza sahasının sağ çarprazından frikik kazandı. Yattara atışı pas olarak kullandı. Ceza sahası içinde Tayfun topa kötü vurdu. Meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

74. dakika. Trabzonspor bu dakikalarda tüm hatlarıyla gol için bastırıyor. Denizlispor savunmasında çok adamla kalıyor. Bordo-Mavili ekip sağlı sollu ataklarda gole arıyor. Üst üste köşe atışlarından sonuç gelmedi.

75. dakika. Trabzonspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Yattara köşe atışını ceza sahası önündeki Gökdeniz'e pas olarak kullandı. Gökdeniz'in şık vuruşunda kaleci Souleymanou üst direğin altından ağlara gitmekte olan topu son anda tokatlayarak kornere çeldi.

77. dakika. Denizlispor'da Zafer Demir yerini Fatih Yiğen oyuna giren isim oldu.

78. dakika. Trabzonspor'da hakeme itiraz eden Mustafa Keçeli sarı kartı gördü.

79. dakika. Trabzonspor'da Mustafa Keçeli kenera alındı. Genç golcü Ergin Keleş sahaya girdi.

80. dakika. Trabzonspor artık savunma güvenliğini bıraktı. Maçta son 10 dakikaya girilirken Bordo-Mavili ekip tüm hatlarıyla Denizlispor kalesinde beraberlik golünü arıyor.

81. dakika. Trabzonspor 2. yarıda sahasının mutlak hakimi. Bordo-Mavili ekip bir kez daha gole çok yaklaştı. Sol kanattan topu kontrol eden Umut Bulut, ceza sahası önünde boş kalan Serkan'a pasını çıkarttı. Serkan yerden gelen topa sert vurdu. Köşeden ağlara gitmekte olan topu Souleymanou harika uzanarak kornere çeldi.

84. dakika. Trabonspor tüm hatlarıyla gol ararken Denizlispor kontra atakta 2. gole çok yaklaştı. Yusuf'un ceza sahası önünde kontrol ettiği topu rakip savunmanın arkasına hareketlenen Gökhan Güleç'a pasını çıkarttı. Kaleci ile karşı karşıya kalacak olan Güleç'in pozisyonunu son adam olarak kademeye giren Serkan Balcı son anda bozdu.

87. dakika. Denizlispor kontra atakta 2. gole çok yaklaştı. Yusuf'un pasıyla sağdan bindiren Hasan arka direğe ortasını kesti. Gökhan Güleç'in uçarak vurduğu kafa şutu direğin dibinden auta çıktı.

90. dakika. Maçtan normal süre sona erdi. Son bölümlerde Trabzonspor'un gol için inanılmaz basıkısı sonuç getirmedi. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika gösterdi.

90+3. dakika. Deniziispor 2. golü Yusuf ile buldu. Serhat'ın pasında ceza sahasına giren Yusuf Şimşek şık çalımlarla kaleye sokulup altıpas üzerinden yerden vurdu. Meşin yuvarlak 2. kez Trabzon ağlarıyla buluştu.

Denizlispor, Yusuf'un şık golüyle Trabzonspor karşısında skoru 2-0 yaptı.

Kalan kısa sürede başka gol olmadı. Denizlispor, özellikle 2. yarısı Trabzonspor'un yoğun baskısı altında geçen karşılaşmada savunmasında iyi direndi. Yusuf uzatmalarda son sözü söyledi. Denizlispor, Trabzonspor'u sahasında 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. 

Ersun Yanal: "Daha disiplin olacağız"
Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonrası yaptığı açıklamada, "Maçın ilk yarısında yeterince etkili olamadık. Rakip ise duran toplarla pozisyon üreterek öne geçti" dedi.
Yanal, şöyle konuştu:
''İkinci yarı tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Ceza sahası içinde çok net gol pozisyonları vardı. Sadece top çizgiyi geçmedi. Son 10 dakikada bütün riskleri aldık. Bu bölümde rakibimiz kontrataktan ikinci golü buldu. Trabzonspor olarak gelecek maçlarda daha disiplinli bir takım olmayı sağlamak amacımız olacak. Şu anda çok fazla değişiklik alternatifimiz yok.''
Yanal, Denizlispor'dan Yusuf'un transferine ilişkin bir soru üzerine, bu konuda bir girişimlerinin olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum