1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Türkiye cinnet geçiriyor!
Türkiye cinnet geçiriyor!

Türkiye cinnet geçiriyor!

Adana'da bir apartman dairesinde bu sabah 8 kişi öldürülmüş olarak bulundu. Başlarından vurularak öldürüldüğü belirlenen kişilerin 3'ü çocuk, 5'i kadın...

A+A-

Adana'da bir apartman dairesinde 8 kişi başlarından vurulmuş şekilde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Huzurevleri Mahallesi 142 Sokak Özemek Apartmanı A Blok 11. kattaki dairede zehirlenme olduğu ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, olay yerine geldi.

Kapının açılmaması üzerine itfaiyeciler polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açtıklarında, kan izlerine rastladı. Ekipler, değişik odalarda 3'ü çocuk 8 kişinin cesedine ulaştı.

Başlarından vurularak öldürüldüğü belirlenen kişilerin kimliklerinin tespiti için çalışmalar sürüyor.

İl Emniyet Müdürü Arif Akkale, müdür yardımcılarıyla birlikte incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldi.

Polis, apartmanı güvenlik şeridiyle kapattı.

ÖLDÜRÜLEN 8 KİŞİDEN 3'Ü ÇOCUK, 5'İ KADIN

Adana'da bir apartman dairesinde öldürülen 8 kişiden 3'ünün çocuk olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Huzurevleri Mahallesi 142 Sokak Özemek Apartmanı A Blok 11. kattaki daireye ihbar üzerine gelen ekipler, değişik odalarda 3'ü çocuk, 5'i kadın 8 kişinin cesedini buldu. Öldürülen kişilerin başlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden vuruldukları tespit edildi. Apartman dairesinde cesedi bulunan hemşire Nalan Yüksel'in bir süre önce eşinden boşandğı bildirildi.


İl Emniyet Müdürü Arif Akkale'nin ardından Adana Valisi İlhan Atış da incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız