1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Turnuvanın üçüncüsü belli oldu
Turnuvanın üçüncüsü belli oldu

Turnuvanın üçüncüsü belli oldu

Yaz Kuran Kursu öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvasında üçüncü belli oldu. Şampiyon ise bugünkü oynanacak son maçta belli olacak.

A+A-

Naci GÜVEN - Yaz Kuran Kursu öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvası final maçlarında, dün oynanan karşılaşmada Irmak Köyü Kaynaklı Camii şampiyonanın üçüncüsü oldu.




Pazarspor Suat Karabekir tesislerinde Yaz Kuran kurslarına giden kursiyerler arasında düzenlenen futbol turnuvasında Irmak Köyü Kaynaklı Camii ile Merkez Hatuniye Camii karşılaştılar. Karşılaşmayı Merkez Hatuniye Camii 9 – 2 kazandı. Bu sonuçla Irmak Köyü Kaynaklı Camii turnuvanın üçüncüsü oldu.

Üçüncülük kupasını Irmak Köyü Kaynaklı Camii takımına Çay TV Yönetim Kurulu üyesi Sadık Hür verdi.
Bugün kazanan taraf turnuvanın şampiyonu olacak
Turnuvanın son maçı ise bugün 18.00’da Pazarspor Suat Karabekir tesislerinde Merkez Hatuniye Camii ile Kirazlık Mahallesi Camii arasında oynanacak müsabaka sonrasında belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum