1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Türüt ve Ozan Arif ifade verdi
Türüt ve Ozan Arif ifade verdi

Türüt ve Ozan Arif ifade verdi

Türkücü İsmail Türüt ve Ozan Arif, ifade için Sultanahmet'te bulunan İstanbul Adliyesi'ne 20 kişilik koruma gurubuyla geldi.

A+A-

Hummer marka arazi aracı ile birlikte gelen Türüt ve Ozan Arif, yaklaşık 20 kişilik koruma ordusu arasında adliyeye girdi.
"Plan Yapmayın Plan" adlı parçasıyla Hrant Dink'in katillerini övdükleri iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Savcığı'nca haklarında soruşturma başlatılan İsmail Türüt ve Ozan Arif, ifade vermek için İstanbul Adliyesi'ne geldi. Kalabalık basın mensuplarının karşıladığı Türüt ve Arif, Hummer marka siyah arazi aracı ile birlikte geldi. Daha önceden adliyeye gelerek bekleyen ve aralarında Kurtlar Vadisi dizisinde "Çapsız Abidin" rolünü oynayan Rizeli Abidin Yerebakan'ın da bulunduğu yaklaşık 20 kişi, Türüt ve Ozan Arif'in aracının etrafını sardı. Türüt ve Arif, araçtan inerek kalabalık arasında yürümeye başladı. Bu esnada basın mensupları ile korumalar arasında itiş kakış yaşandı.


BİZİ PUT YAPIP TAŞLAMAK İSTİYORLAR!
İsmail Türüt ve şiirin yazarı Ozan Arif, savcılığa verdikleri ifadenin ardından adliyeden ayrıldı. Savcılık çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplayan şiirin yazarı Ozan Arif, şiirin kendisinin olduğunu ancak klibi kabul etmediğini söyledi. "O destan benim. O destan benim çocuğum ama ona giydirilen gömleği kabul etmiyorum" diyen Ozan Arif, " Birileri bizi put yapıp taşa tutmak istiyorlar. Ama biz Türk olarak Türkiye Cumhuriyeti'nde onları hazmetmesini biliyorsak, onlar da bizi hazmetmesini öğrensinler." şeklinde konuştu. Klibi kesinlikle kabul etmediğini ve yapanları kınadığını vurgulayan Ozan Arif, "Ayni şey çeşitli görüntüler eklenerek İstiklal Marşı'nada yapılıp farklı anlamlar çıkarılabilir." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum