1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Uçurumun kenarında kurtarıldı!
Uçurumun kenarında kurtarıldı!

Uçurumun kenarında kurtarıldı!

Rize'de uçuruma düşmek üzere olan panelvan tipi bir araç, son anda halatla ağaca bağlanarak kurtarıldı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Bugün sabah saatlerinde Rize'nin Güneysu ilçesi Adacami köyünde meydana gelen olayda, Aslan Yıldız'a ait panelvan tipi araç, şiddetli yağış ve yolda meydana gelen heyelanın etkisi ile yoldan çıktı.

İki tekerleği boşluğa düşen araç uçurumun başında askıda kaldı. Araç halatlarla sağlam bir ağaca bağlanarak çekiciden yardım istendi. Araç, çekici yardımı ile düşmekten kurtarıldı.

Araç sahibi Aslan Yıldız, "Köyümüzde heyelan oldu. Evlerimizi kurtarmak için buraya geldik. Amcam bana 'Senin şoförlüğün zayıftır. Bırak aracını ben alayım' dedi. Aldı aracı, düşürdü oraya. Araç düşüyordu, tuttuk onu. Düşmemesi için halatlarla bağladık. İp sağlam oldu. Bağlamasaydık araç düşerdi" dedi.

Aracın yoldan düştüğü esnada aracı kullanan Suat Yıldız ise, "Bu işin şoförlükle bir ilgisi yok. Çıkarken yolda kopma oldu. Selin etkileri ile uğraştığımız için biraz da uykusuz ve yorgundum" diye konuştu.

30132

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız