1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Uğur Dündar'ın gerçek yüzü!
Uğur Dündar'ın gerçek yüzü!

Uğur Dündar'ın gerçek yüzü!

İşten çıkarmalara karşı sert yayınlar yapan dürüst ! gazeteci Uğur Dündar'ın gerçek yüzü, işten çıkardığı muhabirin mektubuyla ortaya çıktı...

A+A-

Her gün ekranlarda, krizi fırsat bilip işten çıkarıyorlar diye eleştiriyordu. Şimdi ne cevap verecek?
Dündar krizi bahane etti gerekçe göstermeden muhabirini kapı dışına koydu.

İşte gerekçesiz olarak kapı önüne konan Ankara muhabiri Murat
Balcı'nın mektubu...

STAR TV. HABER (HAMDOLSUN İŞSİZİM)
HAMDOLSUN İŞSİZİM!!!
Değerli meslekdaşlarım;

STAR TV. Ankara Haber Merkezi'nde haber muhabiri olarak çalışmış, ancak sonra bu yıl içinde gerekçesiz biçimde iş akdine son verilen sarı basın kartı sahibi bir muhabirim.

Ama çok değerli gazeteciler (!) Uğur DÜNDAR ve Yılmaz ÖZDİL, bunu bağlantıları sayesinde medyadan aylarca başarı ile (!) saklamayı başardı. Saklayana ve yayınlamayana kocaman bir 'HAMDOLSUN'...

Günlerdir yayınlarında işsizlikten, işverinin işten çıkarmalarını sözüm ona 'yürek burkan' haber kurgusuyla 'HAMDOLSUN' temasıyla işleyen Yılmaz ÖZDİL yönetimindeki Star Tv.Haber Merkezi, ben ve benim gibi bir kaç haberci arkadaşımı gözlerinin yaşına dahi bakmadan gerekçesiz işsiz bırakmıştır. 'HAMDOLSUN' Ne yaman çelişki değil mi?

Hükümetleri ve kendinden olmayan iş dünyasını acımasızca eleştirirler 'HAMDOLSUN'. Önce habercileri farklı medya kuruluşlarından binbir vaad ve rüya tablo ile transfer ederler, sonrasında ise onların cephesinde adına son dönemde 'PROFESYONELLİK' denen yalan bir ezberle geride kalanları düşünmeden acımasızca işsiz bırakırlar 'HAMDOLSUN'.

Hükümeti ve diğer işverenleri savunacak tarafım yok, ben bir gazeteciyim. Ama eleştirdiğini sen yapma değil mi? Ama hepinize 'HAMDOLSUN' !!!

Asıl 'HAMDOLSUN', Haber bültenlerinde hükümetin küresel krize dönük ekonomi politikalarını 'HAMDOLSUN' nüktesiyle eleştiren Star Haber yönetimine !!!

Ne yazık ki biliyorum. Bunların kolayca harcadığı bizim gibilerin maalesef ardı arkası gelmeyecek 'HAMDOLSUN'!!!

Ama bu insanlar, dolayısıyla aileleri işsiz kalınca aylarca ne yapar, ne yer ne içer HAMDOLSUN? Olsun onların keseleri dolsun...'HAMDOLSUN' !!!!

Bu büyük habercilere söylenecek sözler kifayetsiz kalsada işsiz ve çaresiz bir gazeteciden son bir söz; UMARIM YAKIN ZAMANDA SİZE DE BİZİM AKIBETİMİZ NASİB OLUR DA 'HAMDOLSUN' DİYENLERİNİZ ÇIKAR...

BUNU KALPTEN BEKLİYOR VE DİLİYORUM. HAMDOLSUN. Murat BALCI

(Postmedya)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum