1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'dan inceleme
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'dan inceleme

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'dan inceleme

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize ve Artvin'de selden zarar gören bölgede incelemelerde bulundu.

A+A-

Bakan Karaismailoğlu;  Artvin Arhavi’de yaşanan sel felaketinde göçen yol çalışmalarını yerinde inceledi.

sel9-002.jpg


“OLUŞAN HASARLARI KISA ZAMANDA ORTADAN KALDIRACAĞIZ”

sel8-005.jpg

Karaismailoğlu, “Arhavi’de, sel felaketinde etkilenen bölgede ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Oluşan hasarları kısa zamanda ortadan kaldırarak; Artvinli vatandaşlarımıza emniyetli ve konforlu ulaşım hizmetini yeniden sunacağız” dedi.

Artvin ve Rize’de yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye intikal eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgede incelemelerini aralıksız sürdürüyor. Artvin Arhavi’de yaşanan sel felaketinde göçen yol çalışmalarını yerinde inceleyen Karaismailoğlu, Arhavi Cumhuriyet Mahallesi karşısında göçen yol yapım çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Sonrasında Artvin’in Murgul ilçesine geçen Karaismailoğlu, Murgul Deresi’ne düşen ve kaybolan Serdar Yiğit’in arama kurtarma ekiplerince yürütülen çalışmalarını yerinde inceleyerek; Serdar Yiğit’in yakınları ile görüştü. 

el7.jpg

- “Artvinli vatandaşlarımıza emniyetli ve konforlu ulaşım hizmetini yeniden sunacağız.”

Artvin’in Arhavi ve Murgul ilçeleri ile Rize’nin Ardeşen, Fındıklı ilçeleri başta olmak üzere illerin genelinde etkili olan selin ardından hemen bölgeye intikal eden Bakan Karaismailoğlu, 3.gününde bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Meydana gelen sel felaketinin ardından yürütülen programlı çalışmalar sayesinde bölgede yaraların hızlı bir şekilde sarıldığını belirten Bakan Karaismailoğlu, “Arhavi’de, sel felaketinde etkilenen bölgede ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Oluşan hasarları kısa zamanda ortadan kaldırarak; Artvinli vatandaşlarımıza emniyetli ve konforlu ulaşım hizmetini yeniden sunacağız. El birliğiyle çalışıyor, bölgeyi hızlıca yeni çehresine kavuşturacak adımları atıyoruz” diye konuştu.

el5.jpg

-Karaismailoğlu, Arhavi Cumhuriyet Mahallesi ve Çifte Köprü mevkiinde selden etkilenen yerleri inceledi.

Arhavi Cumhuriyet Mahallesi karşısı göçen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, sonrasında Arhavi Çifte Köprü mevkiinde selden etkilenen yerleri inceledi. Karaismailoğlu, Osmanlı İmparatorluğu Döneminde,18. Yüzyılda inşa edilen ve 2003 yılında Karayolları Bölge Müdürlüğünce restore edilen, uzunluğu 35 m ve 38 metre olan “Çifte Köprüler” de sel nedeniyle oluşan hasarın giderilmesi için yürütülen çalışmaları da kontrol etti. 

sel4-013.jpg

Murgul’daki incelemelerinin ardından Rize’ye geçecek olan Bakan Karaismailoğlu, Rize’de yapılan çalışmaları yakından takip ederek; incelemelerini sürdürecek.

sel3-020.jpg

sel2-021.jpg

sel1-024.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız