1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Ümit Kayıhan'ın ümidi kırıldı!
Ümit Kayıhan'ın ümidi kırıldı!

Ümit Kayıhan'ın ümidi kırıldı!

Rizespor'un çiçeği burnunda hocası Ümit Kayıhan maçtan sonra dobra dobra konuştu: 'Kazanmak için sahada hiç bir şey yapmadık!'

A+A-

Takımla birlikte çıktığı ilk maçında mağlubiyetle tanışan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, "Benim Rizespor ile 3. günüm. Takımdaki oyuncuları çok iyi tanıyorum. Problem olduğunu dışarıdan da gözlemliyordum. Takımın içine girdikten sonra dışarıdan farklı, içeriden çok daha farklı olduğunu gördük. Futbolcuların maçtan bir gün evvel maçı kazanmak için konsantrasyonları en üst seviyede, kazanmak için birlik ve beraberlik içindeler. Tek problem saha içinde bunu yansıtamıyorlar. Bugün kötü oynadık, üzülmedim. Bazı maçlar vardır, dersiniz ki 'Bu maçta kazanma şansımız vardı, kazanamadık', ben bunu bugün söylemek istemiyorum. Çünkü ilk maçım olmasına rağmen şunu gözlemledim, kazanmak için sahada hiç bir şey yapmadık. Bunu gören Samsunspor gücünün çok üzerinde performans göstererek bizden çok daha güzel oynadı, ilk devrenin sonunda ve ikinci devrede bulduğu gollerle galip gelmesini bildi, tebrik ediyorum. Biz Rizespor olarak çok daha farklı düşünmek mecburiyetinde olduğumuzu gözlemliyorum. Teknik heyet ile yapacağımız toplantıda derin düşünmemiz lazım. 33 tane profesyonel futbolcumuz var, hepsi ayrı bir değer. Biz kısa sürede bir çıkış yakalamalıyız. Önümüzdeki hafta Giresunspor maçı ile bunu başarmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haftalardır kötü sonuçlar aldıklarını belirten Çaykur Rizesporlu futbolcu Mithat Yaşar da, "Bir an önce bir şeyler yapıp bu zor dönemleri atlatmamız lazım. Haftalardır aldığımız kötü sonuçlar var, kötü oynuyoruz. Galibiyet serisini yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Müsabaka sonunda yaptığı açıklamada maçı takım halinde kazandıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar, "Bugün kazanabilme adına çok inançlı, azimli ve hırslıydık. Bunu sahaya yansıtmamız gerekiyordu, bugün sahaya yansıttık. Daha akıllı, daha şuurlu, daha sabırlı ve sakin oynayarak gol atmayı hedeflemiştik. İlk yarının son dakikasında gol olabiliyor, ikinci yarının son dakikalarında dahi gol olabiliyor. Önemli olan burada gol yememe özelliğini ortaya koymamız gerekiyordu. Bugün 2-0 gibi bir skor ile kazandığımız için oyuncularımı kutluyorum, bunu hak ettiler. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok daha fazla beni sevindiren, maç biterken dahi takım halinde koşabilen, mücadele edebilen bir anlayışı sahaya yansıttılar, bu çok güzeldi. Maçlar böyle kazanılır, takım halinde kazanılır. Samsunspor bu oyuncularımızla güzel günler yakalayacaktır" dedi.

Maça çok iyi hazırlandıklarını açıklayan Samsunsporlu oyuncu Oktay Delibalta da "Bugün Rizespor'u ağırladık, çok kaliteli bir takım. Biz maça çok iyi hazırlandık. İlk yarının sonunda bulduğumuz gol çok iyi zamanda geldi. Onun dışında Rizespor'a çok fazla alan vermedik, çok fazla net pozisyonları yok. 2. yarıya 1-0'ın verdiği özgüven ile başladık. Yine pozisyona girip 2. golü bulduk. 90 dakika boyunca destekleyen seyircimiz var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum