1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Umut ederek şampiyon olunmaz!
Umut ederek şampiyon olunmaz!

Umut ederek şampiyon olunmaz!

“Umut ederek Süper Lig’e çıkılmaz” diyen Rizespor'un hocası Ümit Kayıhan, “Bunun için çok çalışmanız ve maçlarınızı kazanmanız gerekir." diye konuştu.

A+A-

Ligde kalan son 5 maçın 2’sini sahasında 3’ünü deplasmanda oynayacak olan Çaykur Rizespor’un bu maçlardan nasıl sonuçlar alacağı merakla beklenirken Teknik Direktör Ümit Kayıhan, “Süper Lig’e çıkmanın yolu maçları kazanmaktan geçer. Bunu da sözde değil sahada göstermeliyiz” dedi.

“Umut ederek Süper Lig’e çıkılmaz” diyen Kayıhan, “Bunun için çok çalışmanız ve maçlarınızı kazanmanız gerekir. Futbolcular en küçük antrenmanda dahi ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorundadır” diye konuştu.

Bundan sonra yapacakları tüm maçların zorlu ve önemli olduğunu vurgulayan Ümit Kayıhan, “En zorlusu Kartal maçı olacak. Ardından üst üste Bolu ve Adanaspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu 3 maç durumuzu ortaya koyacak. Önemli olan önümüzdeki ilk maçtır ama Süper Lig’e çıkmak için Kartal ile birlikte Bolu ve Adana maçlarını kazanmak zorundayız. Artık deplasman fobisi diye bir şeyi de kabul etmiyorum. Maçlarımızı sırayla kazanmalıyız. Süper Lig’e çıkmak için takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya mecburuz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum