1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Üniversite öğrencileri kazaya kurban gitti
Üniversite öğrencileri kazaya kurban gitti

Üniversite öğrencileri kazaya kurban gitti

Artvin Çoruh Üniversitesi’nde düzenlenen Koliba konserinden dönen öğrencilerin eğlencesi yarım kaldı. 2 öğrenci hayatını kaybetti.

A+A-

Artvin Çoruh Üniversitesi’nde dün akşam düzenlenen Koliba konserinden dönen öğrencilerin eğlencesi yarım kaldı. Trafik kazasında, iki öğrenci hayatını kaybederken biri ağır dört öğrenci de yaralandı.

Artvin’in Köprübaşı mevkisinde 08 AL 700 plakalı cip, önce yol kenarında duran kamyona ardından da trafk yön tablasına çarptı.

Kazada, aracın içerisinde bulunan Duygu Dağ (19), İbrahim Dabak (22) ve Lale İnan (18) ağır yaralanırken, Mert Yener (19), Barış Can Orhan (19), Büşra Usta (19) ise hafif şekilde yaralandı.

kazaaa.20141221130835.jpg

Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ve İl AFAD kurtarma ekipleri aracılığıyla araçtan çıkarılan yaralılar Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı Duygu Dağ ve İbrahim Dabak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Duygu Dağ ve İbrahim Dabak’ın cenazeleri hastanenin morguna kaldırıldı.

kaza2.20141221130849.jpg

Yaralılardan Lale İnan’ın sağlık durumunun ağır olduğu ve beyninden aldığı hasar nedeniyle ameliyata alındığı öğrenildi. Lale İnan’ın hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.

kaza1.20141221130900.jpg

Diğer yaralılar Mert Yener, Büşra Usta ve Barış Can Orhan da vücutlarının çeşitli yerlerindeki kırıklardan dolayı Artvin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum