1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ünlü Arap işadamı Elreşit Rize’de
Ünlü Arap işadamı Elreşit Rize’de

Ünlü Arap işadamı Elreşit Rize’de

Suudi Arabistan Odalar Birliği Başkanı Abdurrahman El Reşit, AK Parti Milletvekili Adayı Ali Bayramoğlu'nun davetlisi olarak Rize'ye geldi.

A+A-

Ülkesinin en zengin iş adamlarından bir tanesi olan Suudi Arabistan Odalar Birliği Başkanı Abdurrahman El Reşit Ak Parti Rize milletvekili adayı Ali Bayramoğlu’nun daveti üzerine Rize’ye geldi.
GÖKTÜRK FIRAT - Dünya Odalar Birliği toplantısına katılmak üzere İstanbul’a gelen Suudi Arabistan Odalar Birliği Başkanı Abdurrahman El Reşit, AK Parti Rize Milletvekili adayı, Türkiye Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Ali Bayramoğlu’nun davetlisi olarak Rize ‘ye geldi.
Öğle saatlerinde Rize’ye gelen Suudi Arabistan Odalar Birliği Başkanı Abdurrahman El Reşit için AK Parti Rize Teşkilatı bir yemek verdi. Balık lokantasında verilen yemeğe El Reşit’in heyeti ve AK Partililer katıldı.

El Reşit burada yaptığı açıklamada, “İki ülke arasındaki ticari faaliyetleri geliştirmek için Bayramoğlu ile çalışıyorduk. Onun daveti üzerine Rize ‘ye geldim. Arap özel sektörünün bölgeye ve Türkiye gelmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu ziyaretim bölge için bana yeni ufuklar açmıştır. Bölge turizm açısından çok büyük bir potansiyele sahip, bu anlamda yatırımlar düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Arap iş adamı konuşmasında,”iki ülke arasında boru döşeyelim. Siz bize su bizde size petrol pompalayalım” şeklinde espride bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum