1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ünlü oyuncular Rize'ye geliyor
Ünlü oyuncular Rize'ye geliyor

Ünlü oyuncular Rize'ye geliyor

İstanbul Meydan Sahnesi Tiyatrosu "Her Yöne 90 Dakika" adlı tiyatro oyununu Rize'de sahneleyecek. Oyunda bir çok ünlü sanatçı sahne alıyor.

A+A-

Seyfi Şahin'in yazdığı, Ahmet Saraçoğlu'nun yönettiği oyunda, Ahmet Çevik, Aylin Kabasakal, Deniz Oral, Fulden Akyürek, Şule Cengiz ve Veysel Diker rol alıyor.

Günümüzde yaşanan trajikomik olayların sergilendiği oyunda, tiyatrocuların isteği üzerine izleyiciler de rol alıyor. Tiyatroda rol gereği "İzdivaç" programına çıkan izleyiciye oyunda oynama fırsatı veriliyor. Tiyatro; sanatçı Tarkan, piyanist Fazıl Say ve oyuncu Haluk Bilginer gibi kişilerin hayatlarıyla ilgili esprileri konu alıyor.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahnelenecek oyun, 21 Ocak Cuma akşamı Rizeli sanatseverlerle buluşacak.

Bilgi ve rezervasyon için 217 94 04 ve 0 531 780 13 77 numaralı telefonlara başvuru yapılabilecek. Gişeden bilet alınabileceği gibi Rize Çemberci ve Akademi Kitabevinden de temin edileceği belirtildi.

33825

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum