1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Usta eller Ayder'deki eğitim seminerine katıldı
Usta eller Ayder'deki eğitim seminerine katıldı

Usta eller Ayder'deki eğitim seminerine katıldı

Ayder Kaçkar Resort Hotel’de, dünya çapında üne sahip usta kuaförlerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim semineri büyük ilgi çekti.

A+A-

Antalya’daki Jasmine Coiffeur Hair Design & Beauty Center Güzellik Salonu’nun işletmecisi Rize Pazarlı Yasemin Beyaz Üst’ün organizasyonuyla düzenlenen ve 4 gün devam eden ünlü güzellik uzmanlarının da katıldığı eğitim semineri Ayder Kaçkar Resort Hotel’de gerçekleştirildi.

seminer(15).jpg

Bayan güzellik uzmanlığı alanında düzenlenen sertifikalı eğitim programında, bölgedeki kuaför çalışanlarına 4 gün boyunca; topuz, makyaj, renklendirme, ipek kirpik modelleri hakkında ve yeni teknikler konusunda eğitimler verildi.

seminer(14).jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turan Karahan, Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Bengli, TSO Başkan Vekili Nurettin Altaylar’ın da katıldığı Kaçkar Otel’deki programda; güzellik uzmanı Ali Subaşı’nın mini saç kesme şovunun ardından plaket töreni düzenlendi.

seminer-(3).jpg

Plaket töreninde konuşan Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Ayder gibi doğanın kalbi olan bir turizm cennetinde böylesine önemli bir organizasyonun gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlki geçen yıl Pazar’da gerçekleştirilen bu organizasyonun bugün Ayder’de çok daha anlamlı ve geniş bir yelpazede düzenlenmesi, gelecekte bu bölgede önemli aktivitelerin yapılacağının sinyalidir. Ben bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederken Türkiye’nin dört bir yanından Rize’mize gelen ustalara da hoş geldiniz diyor, kendilerini tebrik ediyorum” dedi. 

seminer-(2).jpg

Plaketlerini protokol üyelerinden alan güzellik uzmanları ise yaptıkları kısa açıklamalarda, Ayder’in güzelliği bir yana, kendilerine destek veren yöre sivil toplum kuruluşlarına da ayrıca teşekkür ettiler.

seminer(16).jpg

Güzellik Uzmanı Serkan Bozkurt, bir çok ilde bir çok eğitim seminerine katıldıklarını ancak  bir kamyoncular kooperatifinin bu tarz organizasyonlara destek olduğuna Rize’de tanık olduklarını ifade ederken, “Bu bizim için bu bölgeyi anlatabilecek en anlamlı destek oldu. Burada gördüğümüz ilgi, işimize olan saygımızı artırdı” diye konuştu.

seminer-(6).jpg

Pazar Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turan Karahan ise kendi kızının da kuaför olduğunu ve bu anlamda Rize’de bu denli geniş bir katılımla düzenlenen eğitim seminerinin her kesimden destek bulması gerektiğini söyledi. Karahan, yapılan aktivitenin sanat ve eğitim dışında Ayder, Rize ve bölgenin turizmine de önemli katkılarda bulunacağını ifade ederek, bu tür organizasyonlara desteklerinin süreceğini söyledi.

seminer-(13).jpg

Ayder Kaçkar Otel genel Müdürü Dursun Canca ise yaptığı açıklamada, 4 gün boyunca devam eden eğitim seminerine Türkiye’nin dört bir yanından usta sanatçıların geldiğini ifade ederek, “Otelimizde böylesine güzel bir organizasyonun düzenlenmesi bölgemiz için de anlamlıdır. Hülya Avşar, Demet Akalın, Sibel Can gibi büyük sanatçıların güzellik uzmanlarının da aralarında bulunduğu usta elleri ağırlıyoruz. Bu ustalar bölgemizdeki kuaförlere 4 gün boyunca yeni gelişmeler ve konuyla ilgili önemli bilgiler aktarıyorlar. Bizim için en önemli konu buraya değişik illerden gelen bu büyük ustaların Ayder’den ziyadesiyle memnun kalmalarıdır. Bu aktivite devamında çok daha değişik isimleri Ayder’e çekecektir. Ayder’deki gelişmelere paralel olarak büyük firmaların da toplantı ve seminerler için Ayder’i tercih etmeye başlayacaklarını yakın zamanda göreceğiz” dedi.

ysmn.jpg

Programı düzenleyen Antalya’daki Jasmine Coiffeur Hair Design & Beauty Center Güzellik Salonu’nun işletmecisi Rize Pazarlı Yasemin Beyaz Üst ise yaptığı açıklamada, bu organizasyonun gerçekleştirilmesi için yoğun bir çaba sarfettiklerini ifade ederek, “Türkiye’nin önde gelen büyük ustalarını Rize’ye getirdik. 4 gün boyunca burada muhteşem çalışmalarda bulunduk. Ortaya çıkan tablo emeğimizin karşılıksız kalmadığını gösteriyor. Bu anlamda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Kayıtsız kalanlar moralimizi bozmuyor, bizi daha da azimlendiriyor. Bir sonraki organizasyonumuzun çok daha geniş kapsamlı ve sürprizlerle dolu olacağını söyleyebilirim” diye konuştu. (Kaynak: pazar53.com)

galeri.gif

seminer-(4).jpg

seminer-(5).jpg

galeri.gif

seminer-(7).jpg

seminer-(8).jpg

galeri.gif

seminer-(9).jpg

seminer-(10).jpg

galeri.gif

seminer-(11).jpg

seminer-(12).jpg

galeri.gif

seminer-(1).jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum