1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Uygur'dan Erdoğan'a:'Çişim geldi'
Uygur'dan Erdoğan'a:'Çişim geldi'

Uygur'dan Erdoğan'a:'Çişim geldi'

Başbakan Erdoğan, Dr. Rıdvan Ege Hastanesi'nde tedavi gören usta tiyatrocu Nejat uygur'u ziyaret etti. Ziyarette renkli anlar yaşandı.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Eylül'de bir gösteri dönüşü rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kısmi felç geçiren tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'u tedavi gördüğü Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi'nde ziyaret etti. Hastaneye kaldırıldığında ölüm riski bulunduğu açıklanan usta tiyatrocu gördüğü tedavinin ardından yavaş yavaş kendisini toparladı ve şimdi ziyarete geleneri karşılayabilir duruma geldi.

Nejat Uygur'un bugünkü ziyaretçisi ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dı. Yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle düzenlenen törenin ardından Nejat uygur'u yattığı hastanede ziyaret eden Başbakan Erdoğan, usta tiyatrocuya geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan'ın ünlü komedyeni ziyareti de, yine komik bir havada geçti. Nejat Uygur bir süre sohbet ettiği Başbakan Erdoğan ve yanındakilere dönerek "Çişim geldi gidin artık" demesi ise odadakilerin gülüşmelerine yol açtı.



Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan ise;"Eskisi gibi formda, çok güldürdü bizi" diyerek Nejat Uygur'un sevenlerine da sanatçının sağlık durumu ile ilgili sevindirici bir haber verdi.

Nejat uygur'u daha önce de Deniz Baykal ve Muhsin Yazıcıoğlu başta olmak üzere bir çok siyasetçi ziyaret etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız